ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ 2-6-2010 .

Παρακολουθώντας κανείς τα θέματα της επικαιρότητας ανάμεσα στις περίφημες εξεταστικές και άλλου είδους επιτροπές του κοινοβουλίου που θα φέρουν τάχα την κάθαρση ενός εξόχως ακάθαρτου και εθνοβλαβούς πολιτικού συστήματος, δεν μπορεί παρά να προσέξει το ζήτημα με την προσβολή της νηοπομπής και την δολοφονία Τούρκων ακτιβιστών από Ισραηλινούς κομάντος. Όμως λίγο πριν από αυτό το ήδη γνωστό συμβάν συνέβησαν κάποια άλλα πράγματα. Όπως επίσης και αποκαλύφτηκαν στην συνέχεια κάποια άλλα και θα συμβούν ή συμβαίνουν ήδη κάποια άλλα.

Λίγες ημέρες πριν είχαμε δύο περιστατικά στην περιοχή των Δωδεκανήσων με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του εβραϊκού παράγοντα στο ένα και του τουρκικού στο άλλο. Είχαμε λοιπόν την καταστροφή ενός εβραϊκού μνημείου στο νησί της Ρόδου από αγνώστους με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος να ζητάει την απόδοση ευθυνών θεωρώντας ως υπαιτίους «ακροδεξιούς» ελληνικούς κύκλους. Το θέμα δεν ξαναακούστηκε, αλλά θεωρώ ότι θα διαψευστούν τα εν λόγω μυθεύματα όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση της πυρκαγιάς στην εβραϊκή συναγωγή στα Χανιά που τελικά αποδείχτηκε ότι οι δράστες ήταν υπάλληλοι των βάσεων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Άλλωστε και ο Ελληνικός Πολιτισμός και ο Ελληνικός Εθνικισμός εδράζονται επί πολιτικών και ιδεολογικών επιχειρημάτων έως και τις ιστορικές αναφορές του ηγεμονικού Ελληνικού Έθνους και ποτέ σε αναξιοπρεπείς συμπεριφορές. Αυτή η πραγματικότητα εξηγεί την ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους.

Το ίδιο πάνω κάτω χρονικό διάστημα και με δεδομένη την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν στην Πατρίδα μας η Άγκυρα έχει ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάποια σημαντικά ζητήματα. Τουριστικές τάχα επισκέψεις Τούρκων δίχως την επίδειξη βίζας, ανοικοδομήσεις Τζαμιών, οικονομικές βοήθειες ( δηλαδή εξαρτήσεις ) και την ανάδυση του ζητήματος της εν Ελλάδι «τουρκικής» μειονότητος. Και ανάμεσα στην χαρτογράφηση αυτής της ανύπαρκτης «τουρκικής» μειονότητος, παράλληλα με αυτή της Θράκης, ακούσαμε να συζητείται η «τουρκική» μειονότητα στα Δωδεκάνησα, και συγκεκριμένα σε Κω και Ρόδο.

Μετά ακολούθησε η περάτωση της επισκέψεως Ερντογάν στην Ελλάδα αφού συναντήθηκε με τους ψευτομουφτήδες και τους Τούρκους, όπως οι ίδιοι λέγουν, του Ελληνικού Κοινοβουλίου και αφού πήρε μαζί του φεύγοντας υποσχέσεις για εκλεγμένους μουφτήδες και λοιπά συγκυριαρχικά δικαιώματα. Ύστερα ήρθε η σειρά των κοινών ελληνοϊσραηλινών ασκήσεων στο Αιγαίο Μας, οι οποίες όμως διεκόπησαν, όπως ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι κυβερνητικοί παράγοντες της Πατρίδος μας λόγω των γνωστών δραματικών συμβάντων στα διεθνή ύδατα έξω από την Λωρίδα της Γάζας. Της οποίας την πολιτικοί διοίκηση της Χαμάς δεν αναγνωρίζει το Κράτος του Ισραήλ, γιατί είναι πατριωτική και διεκδικεί την απελευθέρωση ολόκληρου του Παλαιστινιακού Κράτους.

Κάπου εδώ όμως μαθαίνουμε ότι πριν συμβούν όλα αυτά μεταξύ της Τουρκίας και του Ισραήλ, επρόκειτο να συμβούν τρία τουρκοϊσραηλινά στρατιωτικά γυμνάσια και δύο αθλητικές συναντήσεις στο Ισραήλ. Τα οποία μαθαίνουμε ότι ακυρώθηκαν. Προφανώς διότι όταν φωνάζαμε ότι ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός θέλει πόλεμο στην περιοχή μας με μια Ελλάδα αδύνατη δεν είχαμε άδικο. Στην Αθήνα όμως οι δήθεν υπερασπιστές μας, οι μεγάλοι σοσιαλιστές «φωστήρες» υποδέχονται από 1 έως 3 Ιουνίου τον διοικητή της 1ης Τουρκικής στρατιάς Igsiz για κουβεντούλα σχετικά με τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Στο βίντεο αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=R02q1k7U_ss&feature=player_embedded θα καμαρώσουμε τον…επισκέπτη μας να σχεδιάζει την κατάληψη ελληνικού εδάφους με νυχτερινή αποβατική επιχείρηση στα πλαίσια της άσκησης Έφεσος 2010.
Η μόνη λύση σωτηρίας λοιπόν είναι μια εθνικιστική πολιτική πατριωτικών επιλογών και διεκδικήσεων και όχι λυκοφιλιών και υποταγών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: