ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 14-6-2010 .

Κάποιοι ονειρεύονται την κατάργηση του Εθνικού Κράτους μας όπως αυτό προδιαγράφεται από την υπεράσπιση τής Εθνικής Γης, την Κοινή Εθνική Καταγωγή των Ελλήνων και τον Πατριωτισμό των Ελλήνων μέσα από την Πίστη τους σε Θεό και Πατρίδα. Δεν θέλουν την εθνικιστική αντίληψη που περιβάλλει το αξιακό σύστημα τής Φυλής Μας πέριξ των εννοιών Αίμα, Γη και Τιμή. Όπου το Αίμα αντιστοιχεί στην κοινή εθνοφυλετική μήτρα τού λαού μας, Γη εννοούμε την ποτισμένη από το Αίμα των Ηρώων Πατέρων μας Ελληνική Πατρίδα, ενώ Τιμή είναι η συνέχιση των προγονικών επιταγών. Αυτή την Ελλάδα νοθεύουν κάποιοι προκειμένου να την καταλύσουν και να την διαλύσουν.

Το κακό έχει θεριέψει και οι πληγές έχουν κακοφορμίσει. Η νεοταξική γάγγραινα αρχίζει να απλώνεται επικίνδυνα και η σύφιλη της Καθεστηκυίας Τάξεως απειλεί την ασφάλεια τής Πατρίδος, την συνοχή τής κοινωνίας, αλλά και την ψυχολογική αρτιότητα των πολιτών. Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός επιθυμεί να τελειώσει τον Ελληνισμό συστηματικά, εσωτερικά και αθόρυβα. Και αυτό ακριβώς κάνει όταν έχει εξασφαλίσει την συνεργασία τής πολιτικής τάξης τής Ελλάδος που με την σειρά της ανοίγει τις πύλες τού Έθνους στους εχθρούς μας με το ξεπούλημα των εθνικών υποθέσεων, ενώ μεταλλάσσει την ταυτότητα τού λαού με την διαφθορά, την ανηθικότητα, την λαθρομετανάστευση, την πολυπολιτισμικότητα, την οικονομική παράδοση στους παγκόσμιους εξουσιαστές.

Στο ζήτημα της οικονομικής εξαθλίωσης η κοροϊδία καλά κρατεί. Ακούσαμε τις προάλλες τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή να διαψεύδει κατηγορηματικά, λέει, τα σενάρια και τις φήμες περί πτωχεύσεως της χώρας και περί επιστροφής στην δραχμή. Βέβαια προηγουμένως οι σοσιαλιστές κυβερνήτες τού ΠΑΣΟΚ και οι κομματικοί συνεταίροι τού ντόπιου Νεοταξισμού είχαν διαψεύσει την προσφυγή τής Ελλάδος στους μηχανισμούς τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας και το επαχθές ΔΝΤ που επιβάλλει πίσω από τα δήθεν χαμηλά επιτόκια σε περίπτωση αποτυχίας τού συμμαζέματος χρεών και ελλειμμάτων αντεργατικά μέτρα και απώλεια Εθνικής Γης. Και όμως, ο κ. Πεταλωτής και η κυβέρνηση Παπανδρέου συνεχίζουν να εκθειάζουν το ΔΝΤ και τον μηχανισμό του στον οποίο λένε στηρίζουν την σιγουριά τους.

Στις εθνικά ευαίσθητες περιοχές που εποφθαλμιούν Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι, η ίδια η Νέα Τάξη στην πραγματικότητα, δηλαδή στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, σ’ όλο το εύρος της Βόρειας αλλά και της Κεντρικής Ελλάδος η αστυνομία μας έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με νέα κύματα Αλβανών λαθρομεταναστών που στρέφονται στις εποχικές εργασίες. Από τα στοιχεία των διωκτικών αρχών μαθαίνουμε ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες που πατούν το πόδι τους στην χώρα μας για πρώτη φορά δίχως να έχουν εδώ συγγενείς. Και φυσικά όλα αυτά γίνονται με σχέδιο και υψηλό κόμιστρο.

Στις γειτονιές τής Αθήνας γίνονται συγκρούσεις ανάμεσα σε λαθρομετανάστες για καθαρά φυλετικούς λόγους. Έχουμε ακούσει πολλές φορές για την χρήση μέχρι μαχαιριών, σπαθιών και τσεκουριών. Πληθυσμιακές ομάδες που έχουν μετατρέψει τις γειτονιές μας σε Ασία και Αφρική, ενώ η προσαρμογή τους σε μια πολιτισμένη κοινωνία είναι πλήρως αδύνατη και αδιάφορη γι’ αυτούς. Το δε λύσιμο των διαφορών τους είναι σχεδόν πάντα αιματηρό.

Κι όταν δεν συμβαίνει αυτό επιδίδονται σε βιασμούς, λαθρεμπόριο και πώληση ναρκωτικών. Και φυσικά ασχολούνται με το παράνομο εμπόριο που έχει γίνει μάστιγα για τους Έλληνες εμπόρους. Πρόκειται για καταστάσεις γνωστές σε Αρχές και δημάρχους. Και τι προτείνεται σαν κυβερνητική λύση σ’ όλα αυτά; Πρόσληψη αλλοδαπών στην αστυνομία για την «ήπια καταστολή» τής εγκληματικότητας, ξεχωριστά πολυεθνικά σημεία εμπορικών συναλλαγών, κίνητρα μέχρι και κτήσης κατοικίας σε όσους αλλοδαπούς καρφώσουν τους Έλληνες ιδιοκτήτες που τους τα παίρνουνε. Καλά να πάθουν και το κλειδί στην πόρτα για τον λαθρομετανάστη…κατατρεγμένο!

Την ίδια στιγμή η εθνική περιπέτεια συνεχίζεται. Στην Κρήτη έχουμε δημοσιεύματα που δημιουργούν κλίμα ανταρσίας τής μεγαλονήσου να στενάζει όντας οικονομικά αυτάρκης απέναντι σε μια μίζερη και κακιά Ελλάδα που τής παίρνει το βιος! Και δώσε αναφορές αντίστοιχες να κάνουν λόγο για το διαβόητο δημοψήφισμα τού 2012 και για το ενδεχόμενο – ζητούμενο της ανεξάρτητης Κρήτης.

Ενδοτικοί πολιτικάντηδες που φτάνουν να καταργούν ακόμη και την αναγραφή της χώρας προέλευσης από τα πιστοποιητικά τού Εθνικού Δημοτολογίου. Γιατί όπως προκύπτει από τον Συνήγορο τού πολίτη ενοχλήθηκε μια κυρία γιατί στο πιστοποιητικό τού παιδιού της που χορηγήθηκε για σχολική χρήση αναγράφεται η χώρα προέλευσης, ενώ έχει ήδη ληφθεί η ελληνική ιθαγένεια.

Τι και αν το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε έξι απόπειρες αυτοκτονίας που διέρρευσαν μέσω τού διαδικτύου, τέσσερις εκ των οποίων παρά λίγο αυτοχείρων αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα όντας άνεργοι. Αυτοί βλέπετε είναι Έλληνες. Και οι ταγοί μας θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες και ένα Κράτος δίχως Έθνος.

Ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς παρότρυνε την Ελληνική Νεολαία να δοθεί στην Ελληνική Πατρίδα για να βρει τον εαυτό της, να στραφεί στις εθνικές παραδόσεις για να βρει τον προορισμό της, να ξαναβρεί τα ιδανικά και τα όνειρά της μέσα στον ελληνικό πολιτισμό. Αυτός είναι και πάλι ο προσανατολισμός τού Ελληνικού Εθνικισμού. Να αποδοθούν η Εθνική Γη, η Εθνική Εργασία και η Πατρίδα ολάκερη εκεί που ανήκουν. Στο Εθνικό Κράτος και τους Έλληνες και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: