ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ 5-6-2010 .

Τα πάντα γύρω μας έχουν πλέον τεθεί στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης που τόσο πομπωδώς μας έχουν προαναγγείλει διάφοροι τάχα ανθρωπιστές και πεφωτισμένοι ηγέτες. Υποκριτές όλοι τους και πιόνια στην σκακιέρα του μισάνθρωπου, αντεθνικού και επομένως ανθελληνικού Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Μέχρι και ο όχι ιδιαιτέρως ευφυής πρωθυπουργός μας που και το καλησπέρα το διαβάζει για να το πει βρήκε λόγια προσφάτως γι’ αυτήν την παγκόσμια διακυβέρνηση, το απέραντο κρατητήριο εθνών και λαών.

Το παιχνιδάκι πάντως με την οικονομική κρίση συνεχίζεται με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να ανεβοκατεβάζουν δείκτες και συναλλαγές εκβιάζοντας τους λαούς και κάνοντας την διεθνή τοκογλυφία και το ΔΝΤ να φαίνονται τάχα απαραίτητοι. Για να δούμε όμως κάποια πράγματα που είναι όντως σημαντικά. Κατ’ αρχήν στην Ουγγαρία παρά την πραγματοποίηση της κυβερνητικής αλλαγής μετά την εκεί σκλαβιά του ΔΝΤ και την εξαθλίωση του ουγγρικού λαού, με την ενδυνάμωση των συντηρητικών δυνάμεων και την εντυπωσιακή άνοδο του εθνικιστικού κινήματος, η χώρα αυτή εξακολουθεί να πελαγοδρομεί στα θολά ύδατα της χρεοκοπίας.

Στη δε Λετονία οι πολίτες οδήγησαν την κυβέρνησή τους στα ευρωπαϊκά δικαστήρια εξαιτίας των συμφωνιών με το ΔΝΤ για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει την υπόθεση ο λετονικός λαός αφού οι περικοπές κρίθηκαν παράνομες, καθώς το κράτος μπορεί να επικαλεστεί αδυναμία πληρωμών αλλά όχι αυθαίρετη μείωση μισθού ή σύνταξης. Τώρα η κυβέρνηση της Λετονίας πρέπει να επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις στην πρότερη κατάσταση.

Αυτά τα παραδείγματα σημαίνουν απλά ότι το μέλημα της Παγκόσμιας Νεοταξικής Εξουσίας δεν είναι βέβαια ο οικονομικός έλεγχος που έχουν ήδη αρπάξει με τις δοτές εξουσίες και την διαφθορά που απαρτίζει δομικά το πολιτικό σύστημα. Το μέλημά τους είναι ο εξευτελισμός των κρατών με την ανάδειξη της ανεπάρκειάς τους και η μετατόπιση των εθνικών κυριαρχιών στα όρια του παγκόσμιου υπερκράτους τους με την κατάλληλη μετατόπιση του γεωστρατηγικού ελέγχου και την πτώση των συνόρων. Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι ανεμπόδιστες κινήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος μας, αλλά και η βαρβαρότητα του Ισραήλ εναντίον των ακτιβιστών της Γάζας που καλύπτεται πλήρως από τις ΗΠΑ. Και οι τρεις αυτές χώρες είναι τα πλέον ενεργά μέλη του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Επειδή όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός στρέφεται εναντίον της νόθευσης των λαών, της λαϊκής εξαθλίωσης και της πτώσης των συνόρων. Επειδή ο Ελληνικός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός είναι υπέρ της εθνοφυλετικής συνοχής, της λαϊκής ευημερίας και της Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος. Επειδή στην δική τους νεοταξική κρίση η απάντησή μας είναι η Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων, η ενεργή στήριξη του Ελληνικού Στρατού και η υποστήριξη της Ελλάδος των παραδόσεων, θα πάρουμε μια γερή δόση εθνικής ανάσας προ των κρίσιμων μαχών που έρχονται με τα εξής δύο βίντεο:
1) http://www.youtube.com/watch?v=Bl5YOeVvrcQ

2)http://www.youtube.com/watch?v=X_x9O0A2qvg&eurl=http%3A%2F%2Fxryshaygh%2Ewordpress%2Ecom%2F2009%2F05%2F06%2F6%2D%25ce%25bc%25ce%25b1%25ce%2590%25ce%25bf%25cf%2585%2D1919%2D90%2D%25cf%2587%25cf%2581%25&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: