ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 9-6-2010 .

Το ότι η Ελλάς διοικείται από επικίνδυνους, ολιγόψυχους και ελληνόφωνους ηγετίσκους το γνωρίζουμε επαρκώς και αποδεικνύεται καθημερινώς. Με τη Ελλάδα να δέχεται τις καινούριες βόλτες τουρκικών φρεγατών σ’ όλο το εύρος του Ελληνικού Αρχιπελάγους έως το Σούνιο και τα τουρκικά αεροσκάφη εκτελούν απότομη κάθοδο σε πολύ χαμηλό ύψος για να πραγματοποιήσουν εικονική προσβολή πολυβολισμού σε ελληνική φρεγάτα την ώρα που αυτή συμμετέχει σε άσκηση.

Αλλά το να αποκρύπτεται από τις δήθεν ελληνικές Αρχές ο ηρωικός θάνατος ενός Έλληνα Στρατιώτη και μάλιστα σε διατεταγμένη αποστολή από την ίδια την Πατρίδα στην περιοχή των Ιμίων αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Ο Έλληνας Στρατιώτης που έδωσε την ζωή του για την δική Μας Ελλάδα λέγεται Στράτος Αλέξανδρος Καραγαϊτάνης και κατάγεται από την Λάρισα. Στην επιτύμβια πλάκα αναγράφονται επακριβώς τα εξής: «Τιμή και δόξα σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα – Εφονεύθη εκτελώντας εντεταλμένη αποστολή στο Ν.Α Αιγαίο ( Ίμια ) – ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΑΪΤΑΝΗΣ – ΑΠΕΒ. 28-3-1997 - ΕΤΩΝ 20».

Κανείς δεν ξέρει το πώς έχασε την ζωή του ο φαντάρος μας, σε ποια ακριβώς αποστολή και ποιον ακριβώς κίνδυνο προσπάθησε να αποτρέψει σε βάρος μας από την πλευρά φυσικά της Τουρκίας. Δεν έχει ποτέ μετά από τόσα χρόνια ανακοινωθεί το παραμικρό, λες και δεν συνέβη ποτέ τίποτα. Και όμως συνέβη. Ένας ακόμη λαμπρός ΕΛΛΗΝΑΣ έπεσε στο βωμό της ελευθερίας της Ελλάδος, δίνοντας ό,τι πολυτιμότερο διέθετε. Την ίδια την ζωή του. Και ακόμα δεν γνωρίζουμε τους λόγους που αποσιωπήθηκε το συμβάν. Εννοούμε τους λόγους πέραν της συνεχούς προδοσίας των γραικύλων εξουσιαστών που είναι δεδομένοι. Περιμένουμε τις απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα άμεσα και επιτακτικά, ενώ πληροφορούμαστε ότι έχει κατατεθεί ερώτηση στο «ευαγές» ίδρυμα της Βουλής από τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κ. Βελόπουλο.

Εμείς πάντως ως αντισυμβατικοί και αμετανόητοι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες θέλουμε τις δικές μας απαντήσεις και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ το ηρωικό ελληνόπουλο ούτε και την επιβεβλημένη απόδοση της ποινής στους φονιάδες του. Ο δικός μας όρκος τιμής, ο όρκος της δικαίωσης των θυσιών των παιδιών μας από την αληθινή Ελλάδα, την δική μας Μεγάλη και Αιώνια Ελλάδα ας κατατεθεί για τώρα με τα παρακάτω βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=PxAs-K7-MmA&feature=PlayList&p=76E8AB71DEC75264&playnext_from=PL&playnext=1&index=112

http://www.youtube.com/watch?v=YDkGrpBndv8&feature=related


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: