ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 19-6-2010 .

Στο ζήτημα της Μακεδονίας Μας η επιχείρηση για την ψυχολογική επίθεση σε βάρος του ελληνικού λαού και για την τελική επιβολή της ονομασίας των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» λαμβάνει ουσιαστικές διαστάσεις ταυτοποιώντας πλέον τον ρόλο των κομματικών και δημοσιογραφικών φωνών της Καθεστηκυίας Τάξης της Ελλάδος. Είδαμε τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να διαχέει την ευθύνη της διαρροής του ονόματος στην πλευρά των αφεντικών του, των ΗΠΑ. Ακούσαμε από την ιστοσελίδα του zougla.gr να μεταδίδεται το σχετικό κείμενο των Σκοπίων που αφορούσε την έκτακτη συνάντηση Παπανδρέου και Γκρούεφσκι, αναφέροντας τον τελευταίο ως πρωθυπουργό της «Μακεδονίας».

Και τώρα σε σχετική αναφορά που έγινε στην Βουλή με την πρωτοβουλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι εκείνη έδωσε στην δημοσιότητα το βέβηλο όνομα, είδαμε τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών Δρούτσα να μην βρίσκει λόγο δημόσιας συζήτησης για το όνομα, να αναμασά τις αναφορές περί γεωγραφικού προσδιορισμού και να μιλά για δέσμευση εξεύρεσης λύσης για το όνομα στα πλαίσια του ΟΗΕ, ευθύνη που δεν θα μεταφερθεί στον λαό. Δηλαδή με απλά λόγια η κυβέρνηση αρνήθηκε το δημοψήφισμα που είχε ζητήσει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Και ενώ προχωράει η ανθελληνική μεθόδευση, ταυτόχρονα προχωράει και η άλλη νεοταξική δεσμευτική διαταγή, αυτή των παγκόσμιων τοκογλύφων και του ΔΝΤ. Και ενώ εξισώνονται τα οικονομικά μέτρα εξόντωσης του λαού και περνάνε από το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα, οι αντεργατικές ρυθμίσεις επεκτείνονται από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την περικοπή των επιδομάτων και την αύξηση του εργασιακού χρόνου στην αύξηση του ρυθμού των απολύσεων και την μείωση του ποσού της αποζημίωσης.

Βέβαια πριν οδηγηθούμε στους καταστροφείς του ΔΝΤ είχε προηγηθεί κυβερνητική διάψευση. Τώρα διαψεύδεται η επιστροφή στην δραχμή, όμως καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για την επάνοδο της δραχμής τον Νοέμβριο, κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές με παράλληλη υποτίμηση και εξοντωτική μείωση των μισθών, ενώ το ευρώ θα επιστρέψει τον Δεκέμβριο με τον Έλληνα εργαζόμενο εξαθλιωμένο. Παράλληλα ακούμε κάποιες ευρωπαϊκές πληροφορίες για φορολόγηση των τραπεζών, ενώ παράλληλα έχει σημειωθεί σημαντική εκροή κεφαλαίων από αυτές.

Να υποθέσουμε λοιπόν κάποιο οικονομικό και κάποιο εθνικό κράχ ή θα μας πούνε υπερβολικούς; Ήρθε η ώρα των ελληνικών λύσεων. Στο ζήτημα της Μακεδονίας Μας να διακοπούν οι μειοδοτικές συνομιλίες. Η ελεύθερη Μακεδονία μπορεί να ενωθεί με την σκλάβα Βόρεια Μακεδονία των Σκοπίων υπό την σκέπη της Μητρός Ελλάδος. Και επειδή η Καθεστηκυία Τάξη δεν συνομιλεί με τον λαό, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές να κινητοποιήσουμε τον λαό. Να του δώσουμε φωνή. Και με υπογραφές και με συγκεντρώσεις. Σαν την ορθώτατη συγκέντρωση που θα κάνει η Χρυσή Αυγή στην Θεσσαλονίκη στις 7 το απόγευμα στο άγαλμα του Μ. Αλέξανδρου. Και φυσικά να λάβει υπογραφές ο ΛΑ.Ο.Σ και να αξιοποιηθούν επιτακτικά. Και κυρίως αγώνας στον δρόμο με τον λαό μας.

Όσο αφορά την οικονομία να φύγει από τα πόδια μας το ΔΝΤ, να διαγραφούν τα χρέη των σχέσεων με τους διαβόητους διεθνείς οίκους και να εθνικοποιηθεί ο πλούτος της χώρας μας.

Να γυρίσουν οι Έλληνες στην εξουσία της Ελλάδος με τον Ελληνικό Εθνικισμό και Εθνικοκοινωνισμό μπροστάρη και οδηγό. Ας απολαύσουμε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=HfWq92zwiVE το τραγούδι των Iron Maiden για τον Μέγα Αλέξανδρο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: