ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΚΑΡΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

ΑΘΗΝΑ 24-6-2010 .

Βαστάτε Τούρκοι τα άλογα. Και εσείς βιολιτζήδες βαράτε τα όργανα. Μέσα σε μια παραζαλισμένη Πολιτεία που δεσπόζουν τα ενοχλητικά βουητά ξενολάγνων και προσκυνημένων πολιτικάντηδων από την μία και μιας στρατιάς κουβαλητών αλλόγλωσσων και αλλοφύλων λαθρεποίκων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού από την άλλη. Και εκεί δίπλα στις νέες Θερμοπύλες του Έθνους μας εκείνος ο Έλληνας που δεν μεταστρέφει την ιστορία του, δεν υποθηκεύει το βιός του και την εθνική κυριαρχία του και δεν ονομάζει «κόκκινη γραμμή» την δειλία και την μειοδοσία χάριν μιας δύσοσμης ηρεμίας και ενός εξουσιαστικού παχυδερμισμού.

Οι Τούρκοι ελέγχουν ήδη για τα καλά τα ηνία της Ελλάδος. Και ο αναβάτης του αλόγου εδώ πέρα ελληνική λαλιά δεν έχει παρά μονάχα ανθελληνική σκοτεινή καρδιά και διάθεση αρπακτικού. Και οι βιολιτζήδες της εξουσίας στον τόπο αυτό δεν παίζουν σκοπό ρωμαίικο, αλλά οθωμανικό, βάρβαρο και απολίτιστο. Σωστό αγαρηνό. Και χορεύουν σαν τις αρκούδες στον σκοπό που τις διατάζουν, σέρνοντας τες οι δυνάστες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού από την μύτη με τον χαλκά που τους έχουν περάσει. Και μαζί τους σέρνουν ένα ολόκληρο λαό.

Με ιδιαίτερη οργή, αν και δίχως έκπληξη πλέον, παρακολουθήσαμε την συνάντηση των Παπανδρέου και Ερντογάν στην σκλαβωμένη Πρωτεύουσα του Αιώνιου Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη όπου βρέθηκε ο Πρωθυπουργός της χώρας στα πλαίσια μας είπανε της Συνόδου Κορυφής των χωρών – μελών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας και έστειλε λένε μήνυμα στην Τουρκία; Απαίτησε άραγε την επιστροφή κάποιων περιουσιών ή εδαφών ή την άρση των τουρκικών προκλήσεων και διεκδικήσεων; Όχι βέβαια. Μίλησε για κράτος δικαίου και για την καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία και πως θα συνεργαστούν οι δύο κυβερνήσεις για την εκπλήρωση των κριτηρίων για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ! Και ακόμη συνομίλησαν επί μία ώρα μόνοι τους, ενώ αναμένεται η έναρξη συνομιλιών για το Αιγαίο στο πλαίσιο, όπως μας είπαν, των διερευνητικών επαφών των δύο υπουργείων εξωτερικών.

Και την ίδια ακριβώς στιγμή σημειώθηκαν στους αιθέρες του Ελληνικού Αρχιπελάγους Αιγαίου επτά παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από είκοσι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα μισά εισήλθαν οπλισμένα. Πρόκειται για τις περισσότερες παραβιάσεις που έχουν διενεργηθεί τον τελευταίο καιρό. Και όλα αυτά ενώ μαγειρεύεται η επισημοποίηση της από καιρό αρξάμενης συγκυριαρχίας στο Αιγαίο. Εύλογα εξέφρασαν οι Ίκαροί μας την οργή τους για τον πρωθυπουργό Παπανδρέου και είπαν μεταξύ άλλων: «Πως είναι δυνατόν να ασπάζεται και να συνομιλεί επί μία ώρα με τον Τούρκο ομόλογό του, ενώ εμείς είμαστε μέσα στο κόκπιτ και αναχαιτίζουμε τους εισβολείς; Έχει αποποιηθεί ο Πρωθυπουργός τα ελληνικά εναέρια σύνορα των 10 ναυτικών μιλίων; Πως είναι δυνατόν να συμφωνεί με τον Ερντογάν για ενίσχυση του κλίματος συνεργασίας μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και την ίδια στιγμή οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας να μας επιτίθενται;»

Το πρόβλημα μ’ αυτές τις υποτελείς «φιλίες» και σχέσεις είναι ότι διενεργούνται από μια άθλια Καθεστηκυία Τάξη που αναγνωρίζει κράτη που χτίστηκαν επάνω σε ελληνικά εδάφη και ελληνικό Αίμα. Ενώ ο Ελληνικός Εθνικισμός μας δεν αναγνωρίζει Τουρκία, Αλβανία και τα λοιπά νεοταξικά ανεμομαζώματα, αλλά το διαολοσκόρπισμά τους και την παλινόρθωση της Μεγάλης Ελλάδος με την λευτεριά της άλλης Σκλάβας Ελλάδος. Ας δούμε πως συμπεριφέρονται οι Τούρκοι στην Ελεύθερη Θράκη Μας εδώ http://www.youtube.com/watch?v=-IYEZ9iuFUQ&feature=player_embedded! Και την δική μας απάντηση εδώ http://www.youtube.com/watch?v=eXiPEX4th9Q



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: