ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΙΗΡΩΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 13-6-2010 .

To σημερινό καθεστώς των πολιτικάντηδων αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την μεγέθυνση της εθνικής μας επιρροής. Κοινή διαπίστωση κάθε Έλληνα Πατριώτη είναι ότι οι μόνες θεσμικές και ιδεολογικές άμυνες για την απόκρουση της επιθετικής διαθέσεως των εχθρών μας για τον διαμελισμό της Ελλάδος βρίσκονται στην ετοιμότητα και την συσπείρωση των Ελλήνων απέναντι στο κακό που έρχεται με ταυτόχρονη βούληση για τον σχηματισμό της Μεγάλης Ελλάδος.

Κι όμως, η μοναδική αυτή εγγύηση εθνικής ασφάλειας εγκαταλείπεται από τους ελληνόφωνους ταγούς. Βέβαια στις περισσότερες των περιπτώσεων που χρειάζεται να εγερθεί ο ελληνικός λαός, φροντίζουν να του κόβουν τα φτερά είτε με αντιρατσιστικές ηλιθιότητες είτε με την καλλιέργεια ενός αντιηρωικού προτύπου βασισμένου σε ειρηνικές απαντήσεις απέναντι σε όσους γυρεύουν να αρπάξουν την Πατρίδα. Δεν θέλουν να αποκαλυφτεί η αλήθεια ότι ο Ηρωικός Έλληνας που ξεπερνάει τον μίζερο εγωισμό και τις φοβίες του και θέτει υπεράνω όλων την σωτηρία της Πατρίδος και την ελευθερία της είναι ο μοναδικός άξιος και για ειρήνη και για εθνική κυριαρχία και ηγεμονική επιβολή.

Είδαμε προσφάτως τις «ειρηνευτικές προθέσεις» της Τουρκίας όταν όλος ο ελληνικός στόλος συμμετείχε στην διεξαγωγή της ασκήσεως «Καταιγίδα». Με την τουρκική φρεγάτα Yildirim που είχε αποπλεύσει από την γνωστή μας πλέον βάση του Αξάζ, νοτίως της Ρόδου, να παρεκκλίνει της πορείας της και να φτάνει έως το Σούνιο.

Παράλληλα μια ακόμη φρεγάτα, η Barbaros, όνομα ταιριαστό για τους Τούρκους, αποπλέοντας κι αυτή εκ του Αξάζ κινήθηκε στα βόρεια της Ρόδου και δυτικά των Κω, Χίου και Λέσβου, κατευθυνόμενη προς τον Ελλήσποντο. Η αναφερόμενη εμπλοκή αμφισβήτησης των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων παρακολουθείτο στενά από δύο ελληνικά πολεμικά σκάφη.

Κατά την διεξαγωγή της ασκήσεως Καταιγίδα όμως είχαμε και νέα πρόκληση όταν επτά τουρκικά αεροσκάφη εισέβαλλαν στον χώρο της άσκησης μεταξύ Χίου και Λέσβου, οπότε τα δύο από αυτά εκτέλεσαν απότομη κάθοδο σε πολύ χαμηλό ύψος, πραγματοποιώντας εικονική προσβολή πολυβολισμού στην φρεγάτα Σαλαμίς. Η ελληνική φρεγάτα αντέδρασε ενεργοποιώντας αμέσως τα αντιαεροπορικά της συστήματα και εγκλωβίζοντας τα τουρκικά αεροσκάφη.

Όμως το κακό συνεχίζεται με την γνωστοποίηση ότι έχει καταργηθεί η υποβολή σχεδίων πτήσεως που ζητούσε ο Παπανδρέου από τον Ερντογάν από τον διεθνή αεροπορικό οργανισμό ICAO τον Μάιο με την αποδοχή της πρότασης που κατέθεσε η Τουρκία για την κατάργηση των σχεδίων πτήσεων στο Αιγαίο. Ειπώθηκε ότι η Ελλάς κινήθηκε για να αλλάξει εκ νέου την αρχική στάση ολιγωρίας, αλλά δεν πέτυχε τίποτα γιατί κινήθηκε εκπρόθεσμα!

Στην Θράκη Μας ο Ερντογάν αντικαθιστά τον όρο μουσουλμανική μειονότητα με τον όρο μουσουλμανική κοινότητα ώστε να φέρει στο τραπέζι των διεθνών συζητήσεων το ζήτημα της τουρκικής γλώσσας. Αλλά και ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ με δηλώσεις του στο Βήμα μας γνωστοποιεί τις επικαιροποιημένες τουρκικές αξιώσεις περί αναγνωρίσεως εθνικής τουρκικής μειονότητας, περί εκλογής μουφτή και αρχιμουφτή για τους μουσουλμάνους όλης της Ελλάδος ( ιδού ο ρόλος της λαθρομετανάστευσης ) και περί της τουρκικής εκπαιδευτικής πολιτικής των νέων της μειονότητας που το ενδοτικό υπουργείο ( αντεθνικής ) παιδείας σπεύδει να ικανοποιήσει.

Στο ζήτημα της Μακεδονίας Μας και την αντιπαράθεση με τα νεοταξικά φίδια των Σκοπίων, ο Αμερικανός αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Στάινμπεργκ σε συνέντευξή του στο ευρασιατικό τμήμα της «Φωνής της Αμερικής» εμφανίζεται να προτρέπει την «μακεδονική» ηγεσία, όπως την αποκαλεί, να αποδεχτεί μια συμβιβαστική λύση και να πάρει γενναίες αποφάσεις προκειμένου να μπει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Δηλαδή ο Αμερικανός αξιωματούχος λέει στους Σκοπιανούς να πάρουν το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για να μπουν στους διεθνείς οργανισμούς. Τόσο «ευρωπαϊκή» είναι η ΕΕ και τόσο «ελληνική» η κυβέρνησή μας. Η οποία κυβέρνηση μεθοδεύει να δώσει σε τουλάχιστον 50000 Σκοπιανούς που την είχαν κοπανήσει ως προδότες την περίοδο του συμμοριτοπολέμου πίσω την ελληνική ιθαγένεια και φυσικά τις περιουσίες που ήδη διεκδικούν στα διεθνή δικαστήρια. Μην κουράζονται. Οι σοσιαλισταράδες μας είναι κουβαρντάδες.

Από κοντά έχουμε και τους Αλβανούς που ήδη έχουν ανακοινώσει από το διαδίκτυο και το facebook την δημιουργία αλβανικού κόμματος που θα αγωνιστεί λένε για τους Αλβανούς και λοιπούς μετανάστες και για την δημοκρατία ενάντια στους κακούς Έλληνες Εθνικιστές. Ενώ ο πρόεδρος της Ρουμανίας σε επίσκεψή του στην Αλβανία ζήτησε την αναγνώριση των Βλάχων που έχει εγκαταλείψει η Ελλάς ως ρουμανική μειονότητα. Όλοι διεκδικούν και οι απάτριδες της Καθεστηκυίας Τάξεως σκύβουν το κεφάλι.

Επειδή όμως τέτοιες ημέρες έχουμε την επέτειο του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου που οι νεοταξίτες τού καιρού του δολοφόνησαν, αλλά και την επέτειο της μάχης των Θερμοπυλών, να τονίσουμε ότι ο μεν Αλέξανδρος ένωσε και μεγάλωσε την Ελλάδα, ο δε Λεωνίδας έδωσε την ζωή του για να μην δώσει η Ελλάς Γη και Ύδωρ όπως κάνουν τώρα οι πολιτικάντηδες. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τιμώντας την μνήμη αυτών των γνήσιων ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους, καλώντας τον λαό να μας συνδράμει στην απόκρουση των Εφιαλτών και το μεγάλωμα της Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: