ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 25-6-2010 .

Το τραγικό συμβάν με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την δολοφονία του αστυνομικού υποδιευθυντή και υπασπιστή του υπουργού κ. Χρυσοχοίδη αποτελεί την πιστοποίηση των διαλυτικών φαινομένων σε μια χρονική συγκυρία που το Ελληνικό Έθνος βάλλεται από εσωτερικά και εξωτερικά «πυρά». Η δολοφονία του αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργου Βασιλάκη είναι πράξη ανήθικη που προσβάλλει τον ελληνικό λαό και την αστυνομία μας που είναι οι κυρίαρχοι στόχοι. Βέβαια το ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός έφτασε μέχρι τον έβδομο όροφο έως το υπουργείο δίχως να εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος είναι εξόχως περίεργο και εξοργιστικό. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Μήπως τα τεκταινόμενα που ζούμε με δραματικό τρόπο με την προβληματική προστασία των πολιτών, την ισχυροποίηση των μηχανισμών εξαθλίωσης των Ελλήνων εργαζομένων και την καπήλευση της αντιστάσεως του λαού μας από την Αριστερά με την κατάρρευση κάθε έννοιας εθνικού και λαϊκού δικαίου στην ουσία είναι ο προθάλαμος των δεινών που έρχονται; Μήπως κάποιοι σκοτεινοί νεοταξικοί εγκέφαλοι θα θέλανε ευχαρίστως την καλλιέργεια ενός διχαστικού κλίματος ανάμεσα στους Έλληνες με μια Ελλάδα συρρικνωμένη; Έχω την στερεή πεποίθηση ότι επεκτείνεται μια τακτική χάους σε βάρος της Πατρίδος και του λαού μας για να επιτευχθούν όλα τα προαναφερόμενα.

Να είστε σίγουροι ότι προκειμένου να επιτύχει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός την απαξίωση και την πτώση του Εθνικού Κράτους στα δίχτυα μιας παγκόσμιας συμμορίας και διακυβέρνησης, δεν θα υπολογίσει ούτε ζωές ούτε κοινωνικές συγκρούσεις ούτε εθνικά σύνορα. Για δείτε λίγο πόσα κρυφά πράγματα μάθαμε μέσα σε λίγες στιγμές. Ξεκινήσαμε από την αποκάλυψη της αγγλικής μεταφράσεως του ΔΝΤ ότι μας επιφυλάσσει επιπλέον πέραν της ελληνικής μεταφράσεως την σταδιακή εξαφάνιση του συνταξιοδοτικού δικαιώματος με τις σχετικές χρηματοδοτικές δαπάνες να κινούνται κάτω από το 2,5% του ΑΕΠ έως το 2060, την άμεση αύξηση των… θανατερών συντάξεων στα 65 έτη ηλικίας και το πάγωμα των νέων αιτήσεων συνταξιοδότησης. Ε, να σας απασχολήσουμε λίγο για να μην σκέπτεσθαι πολύ!

Μετά μάθαμε την εν κρυπτώ ίδρυση μιας ελληνοτουρκικής τράπεζας του Αιγαίου στην Ανδριανούπολη χωρίς να αναφερθεί σ’ αυτή ούτε μια συστημική φωνούλα πολιτικάντικου ή δημοσιογραφικού επιπέδου. Κι όμως το θέμα υπάρχει στο σημερινό editorial της κ. Γιώτας Αντωνοπούλου στην Απογευματινή. Έρημη Ελλάδα, σε ποια ελληνοτουρκική συγκυριαρχία σε πάνε άκλαυτη. Ε, μετά δεν νομίζω να παραξενευτείτε που θέλουν κάποιοι αρμόδιοι να επιτρέψουν την διέλευση της εθνικής οδού από το πεδίο της μάχης που έδωσε ο Κολοκοτρώνης στα Δερβενάκια μέσω μιας μελέτης βελτίωσης από τον κόμβο της αρχαίας Νεμέας έως τις Μυκήνες! Ευτυχώς αντιστέκονται οι αρχαιολόγοι μας προ του υπουργείου πολιτισμού.
Μετά από όλα αυτά καθίσταται απολύτως επίκαιρη η αναφορά στην επέτειο της δολοφονίας του σπουδαίου αγωνιστή της Παλιγγενεσίας Ρήγα Φεραίου στις 24 Ιουνίου του 1798 μετά την παράδοσή του ιδίου και των συναγωνιστών του από τους Αυστριακούς στους Τούρκους του Βελιγραδίου. Οι οποίοι τους στραγγάλισαν και πέταξαν τα σώματά τους στον Δούναβη. Επίκαιρο και για τα μηνύματα της αληθινής ελευθερίας των Ελλήνων και για την υπερηφάνειά μας που καθημερινά την πληγώνουν. Ας ξαναγίνουμε μαχητές της ζωής μας και της Ελλάδος μας κι ας αφιερώσουμε αυτά τα δύο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: