ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ 7-6-2010 .

Ο κόσμος μας αλλάζει και η παγκόσμια πολιτική σκηνή έχει γίνει μια μεγάλη σκακιέρα στρατηγικών επιλογών και μια αρένα γεωπολιτικών συμφερόντων που διαγκωνίζονται για την απόκτηση περισσότερου χώρου και εξουσίας. Μιλάμε για μια σαφέστατη συγκρουσιακή κατάσταση που επεκτείνεται τόσο σε διεθνές και διακρατικό επίπεδο όσο και στις τοπικές κοινωνίες των Ελευθέρων Εθνών και όσων λογίζουν τα Έθνη τους ως Ελεύθερα. Το αιώνιο δίπολο οδεύει στην κορύφωση τής σύγκρουσης. Σαν άλλοτε όταν μαχόταν και εξακολουθεί να μάχεται το καλό με το κακό. Δύο κύρια στρατόπεδα γεωπολιτικών συμφερόντων και φιλοσοφιών σε μια άλλη διάσταση.

Από την μια πλευρά τού λόφου βρίσκονται οι δυνάμεις τού Πατριωτισμού και από την άλλη οι δυνάμεις τού Διεθνισμού. Στο ένα χαράκωμα βρίσκονται οι υπερασπιστές τού Εθνικού Κράτους και οι εκφραστές τού Εθνικού Κοινωνισμού και στο άλλο χαράκωμα βρίσκονται οι κράχτες τού πολυεθνικού παγκόσμιου υπερκράτους και οι σαπιορήτορες τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Στο ένα στρατόπεδο οι μαχόμενοι λαοί σηκώνουν τις σημαίες τού Έθνους και της Φυλής επιδιώκοντας την κατάκτηση τής εθνικής ανεξαρτησίας και αυθυπαρξίας και στο άλλο στρατόπεδο βρίσκονται οι διεφθαρμένοι τής οικουμένης και οι υπάλληλοί τους που μάχονται εναντίον αυτών των αξιών.

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο τής επικαιρότητας των ημερών που προηγήθηκαν ήταν η σύγκρουση τής Τουρκίας και τού Ισραήλ στα διεθνή ύδατα ανοιχτά τής Γάζας. Η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστινίους στάθηκε η αφορμή για την φερόμενη ρήξη των σχέσεων μεταξύ δύο συμμάχων χωρών. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωστρατηγικών αναλύσεων Stratfor αναφέρει ότι και οι δύο πλευρές γνώριζαν ότι όδευαν σε σύγκρουση με τους Τούρκους να διεκδικούν τον ρόλο του προστάτη των Παλαιστινίων και το Ισραήλ να εμφανίζει την νηοπομπή ως υποστηρικτές τρομοκρατών.

Ο τσακωμός αυτός, περισσότερο ή λιγότερο ουσιαστικός, αφού σχεδιάζεται ήδη μια ισραηλινή νηοπομπή στα νερά τής Κύπρου για την υποστήριξης τής απόδοσης των κατεχομένων στην Κυπριακή Δημοκρατία, έθεσε τις βάσεις για τις συζητήσεις και τις νέες δομές για περισσότερη ασφάλεια στην περιοχή μας.

Στην Τουρκία ωστόσο είχαμε την δολοφονία τού καθολικού επισκόπου τής Ανατολίας Λουίτζι Παντοβέζε. Ο Ιταλικής καταγωγής χριστιανός ιερέας δολοφονήθηκε από τον Τούρκο οδηγό του. Δεν είναι βέβαια το πρώτο παρόμοιο κρούσμα τής υποψήφιας Ευρωπαίας Τουρκίας που έχει κατασφάξει Έλληνες στα ελληνικά χώματα που κατέχει. Όμως ο συγκεκριμένος ιερέας μαθαίνουμε ότι επρόκειτο να παραβρεθεί στην επίσκεψη που έκανε ο Πάπας Βενέδικτος στην Κύπρο Μας προκειμένου να παραλάβει το έγγραφο εργασίας τής Συνόδου Επισκόπων Μέσης Ανατολής που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Ρώμη. Όμορφος κόσμος πανθρησκειακά και νεοταξικά δομημένος. Και η Ελλάς άραγε στην μέση ή στην άκρη;

Στην Πατρίδα μας θέλουν τον Έλληνα ανενεργό και υπνωτισμένο. Όταν λοιπόν τα γεράκια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού δεν μας ψεκάζουν εξ ουρανών με βιοχημικές ουσίες, πράγμα σπάνιο, οι συνεργαζόμενοι ταγοί «μας» ψαλιδίζουν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ανεργίας. Θέλουν αν είναι να τρέχουμε και να διαδηλώνουμε, να είναι μόνο γι’ αυτά. Άλλωστε σύντομα σκοπεύουν να μας ελέγξουν όλους μαζί με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και τα βιομετρικά τους ταυτοποιημένα τσιπάκια. Τώρα μας λένε για το απαραίτητο νεοταξικό ΔΝΤ, αλλά δεν μας λένε ότι στην Λετονία οι πολίτες προσέφυγαν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια κερδίζοντας από την κυβέρνησή τους την επιστροφή των παρανόμως μειωθέντων μισθών και συντάξεων.

Στην Θράκη το μήνυμα που επιδιώκουν οι «αδέσμευτες» Αρχές μας να περάσουν με την αρεστή στους Τούρκους απομάκρυνση της δασκάλας Χαρά Νικοπούλου από το πομακοχώρι Μέγα Δέρειο είναι εξόχως επικίνδυνο και ανθελληνικό. Ειδικότερα όταν προβάλλουν την αίτηση της δασκάλας να μετατεθεί σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, ενώ η ίδια θέλει να παραμείνει στο Μέγα Δέρειο με την προϋπόθεση να εξασφαλιστεί η ασφάλειά της από τους πράκτορες της Άγκυρας. Αντιθέτως, όπως διεφάνη από την ανοικτή επιστολή τού δικηγόρου τής Χαράς προς την γραμματέα τού υπουργείου παιδείας Δραγώνα, στο υπουργείο συγχέουν σκόπιμα την ανάπτυξη τής εθνικής συνείδησης των Πομάκων αδελφών μας και κάθε Έλληνα με την υποτιθέμενη άσκηση πολιτικής.

Την ώρα που ο κόσμος χάνεται και το προσκλητήριο τής μάχης δίνεται, η κυβέρνηση ασχολείται με την ένταξη στους αυτοδιοικητικούς εκλογικούς καταλόγους της Ελλάδος των αλλοδαπών «Ελλήνων» της! Και λίγο πιο εκεί, στην Ιταλία μαθαίνουμε ότι οι υιοθεσίες παιδιών θα απαγορεύονται εάν οι ανάδοχοι γονείς θέλουν να υιοθετούν παιδιά με αποκλειστικά λευκά ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και ρατσιστικά κίνητρα! Άντε, και στα δικά μας.

Η ηγεσία μας ωστόσο ασχολείται με την στήριξη των ευρωπαϊκών σχεδίων της Τουρκίας που μας ζητάει εδάφη και παραβιάζει σύνορα. Οι ταγοί μας οικοδομούν μέτρα εμπιστοσύνης και ελληνοτουρκικές φιλίες δεχόμενοι την επίσκεψη τού διοικητή τής 1ης τουρκικής στρατιάς, ο οποίος λίγο πριν συμμετείχε στην τουρκική άσκηση Έφεσος 2010 που προέβλεπε στο σενάριό της την κατάληψη ελληνικού νησιού!

Διεκδικούμε ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό που θα εξοβελίσει τους σημερινούς εξωμότες, θα αποδώσει την Πατρίδα στον λαό της, θα δημιουργήσει την ηγετική Ελλάδα στο τιμόνι των Ελευθέρων Εθνών και θα την κραταιώσει Μεγάλη και Ισχυρή. Ευημερία στον λαό και ισχύ στο Έθνος. Τόσο απλά, τόσο απαιτητικά, τόσο εθνικιστικά και ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: