ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 1-7-2010 .

Με αφορμή τα νέα μέτρα που θα σαρώσουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και την προσπάθεια που καταβάλλουν κάποιες «προστάτιδες» πολιτικές δυνάμεις της εργατικής τάξης, καλό, χρήσιμο και διδακτικό είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Κατ’ αρχήν ορθά μιλάνε και αναφέρονται σε εργατική τάξη και όχι σε Εθνική Εργατική Τάξη. Και τούτο διότι αφενός μεν απευθύνονται στους τελευταίους και απειροελάχιστους εναπομείναντες οπαδούς τους και αφετέρου διότι δεν πιστεύουν στον Έλληνα Εργάτη ενός γνήσιου Εθνικού και Λαϊκού Κράτους, άρα και οπωσδήποτε Φυλετικού, αλλά σε μια πολυεθνική ανθρωποχοάνη που απαρτίζεται από μια μάζα εξαθλιωμένων και επομένως επιρρεπών στο έγκλημα μαζών από κάθε γωνιά του πλανήτη. Φυσικά αναφέρομαι στην Αριστερά πάσης απόχρωσης που ανεξαρτήτως από τις όποιες διαφωνίες, αληθείς ή και ψευδείς, συμφωνούν όλοι τους στην νομιμοποίηση και την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες.

Το ότι οι λαθρομετανάστες προέρχονται από χώρες κατά συντριπτική πλειοψηφία ισλαμικές και εχθρικές προς την Ελλάδα δεν τους λέει τίποτα. Το ότι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα ασθενειών που σχετίζονται σύμφωνα με ιατρικές έρευνες σ’ αυτούς τους ανθρώπους δεν τους νοιάζει. Το ότι έχουν πολλαπλασιασθεί τα κρούσματα συλλήψεως αλλοδαπών που διακινούν και εμπορεύονται ναρκωτικά επίσης δεν του πτοεί. Δεν τους πτοεί επίσης η κατακόρυφη άνοδος της εγκληματικότητας και των φυλετικών συγκρούσεων μέσα στις πόλεις, τις γειτονιές και τα χωριά μας. Δεν τους πτοεί η έξαρση του παράνομου εμπορίου που κλείνει τα μικρά μαγαζιά των Ελλήνων εμπόρων που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις επιδοτούμενες χαμηλές τιμές των λαθρομεταναστών από μαφίες και άλλες κρυφές πηγές, ενώ το «ελληνικό» κράτος κάνει πλάτες στους αλλογενείς δίνοντας άδειες πώλησης σε ειδικά διαμορφωμένους πολυεθνικούς χώρους, κλείνοντας τις προσβάσεις στα σπίτια και τα αυτοκίνητα Ελλήνων. Δεν τους πτοεί η μεγάλη ανεργία που πλήττει τους Έλληνες νέους και κυρίως τους Έλληνες Εργάτες που συνθλίβονται τόσο από τα φθηνά ξένα μεροκάματα όσο και από τις απάνθρωπες ρυθμίσεις ελέω του παγκόσμιου τοκογλυφικού μηχανισμού του ΔΝΤ, της διεθνούς παρέας του και των εδώ πολιτικάντηδων που πράττουν έτσι προκειμένου να αντικαταστήσουν τον ελληνικό λαό από έναν πολυεθνικό ανθρώπινο αχταρμά.

Δεν πτοούν όλα αυτά ούτε την Αριστερά ούτε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ούτε την Καθεστηκυία Τάξη στο σύνολό της. Να γιατί η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί μοιάζουν μεταξύ τους σαν δύο σταγόνες νερού και όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν ο ένας χωρίς τον άλλο. Διότι αν διαχωριστούν οι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως, τότε το Σύστημα που τους γέννησε θα καταρρεύσει, η αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός θα αποτύχει και οι ίδιοι θα σβήσουν από τον χάρτη της πολιτικής ζωής του τόπου ως βάρος αχρείαστο για το Ελληνικό Έθνος. Ήδη η μία αποστολή, αυτή του ψεύτικου ιδεολογικού διαχωρισμού έχει αποτύχει. Τώρα επιχειρείται η κατάργηση των Ελλήνων. Αυτό αποδεικνύεται από την παροχή δικαιωμάτων ιθαγένειας και ψήφου την ώρα που θερίζει τον Ελληνισμό η υπογεννητικότητα. Και μην μας πούνε για την οικονομική μας κατάσταση γιατί και δωρεάν παροχές δίνονται στους λαθρομετανάστες, και την παιδεία μας αλλοιώνουν για δαύτους με μαθήματα ταχύρυθμου αντιρατσισμού και τα λεφτά στέλνουν στις χώρες τους δίχως αντισταθμιστικά ωφελήματα και η «προσφορά» τους φάνηκε στην χρεοκοπία της χώρας. Και την ίδια ώρα διάφορες διεθνείς εκθέσεις τους εμφανίζουν ως εθνικές τάχα μειονότητες. Και τώρα ας δούμε προσεκτικά αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ke-gfc67vr0 και την ελληνική απάντηση των κατοίκων του Αγίου Νικολάου Αττικής εδώ http://www.youtube.com/watch?v=M0W7tYnEucw&feature=player_embedded

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: