ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

ΑΘΗΝΑ 26-6-2010 .

Πρέπει να κάνουμε πολύ γρήγορα τον δικό μας απολογισμό για το τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα μας και εμάς τους ίδιους. Να κάνουμε τον απολογισμό αυτό ως Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, ως γνήσιοι δηλαδή Έλληνες στο Γένος και το Αίμα που πιστεύουμε σε Πατρίδα και Λαό και να πάρουμε την απόφαση ότι εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να σώσουμε τον Ελληνισμό μας από τα δεινά και τις φωτιές που τον έχουν ζώσει, προσπαθώντας να τον διαλύσουν. Και να πούμε ότι θα συντρίψουμε τους άθλιους υποψήφιους διαλυτές του δίχως έλεος, δίχως αύριο για την μικρότητα αυτών των τιποτένιων.

Και πρέπει να πούμε ακόμη ότι ούτε οι εξωτερικοί εχθροί της Φυλής μας ούτε οι προδότες που λιμνάζουν δίπλα μας μολύνοντας μας με την δυσοσμία τους έχουν δικαίωμα λόγου. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα πολιτικού λόγου και παρουσίας όσοι μισούνε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και φυσικά να αγκαλιάσουμε όλους τους Έλληνες που πάλλεται η καρδιά τους από αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο και να τους πούμε ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας δεν είναι περίκλειστη ιδεολογία με αποκλεισμούς, αλλά η ασφαλής οδός για την δόξα της Ελλάδος και την ευημερία των Ελλήνων που μοχθούν και καταθέτουν φιλότιμο καθημερινά. Είναι η ιδεολογία όλων μας.

Ενωμένοι λοιπόν να διώξουμε από τα πόδια μας τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους που θέλουν να κλέψουν την εθνικό μας πλούτο και να μετατρέψουν τους χώρους εργασίας μας σε κελιά ισόβιας κράτησης. Να εθνικοποιήσουμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και να αναπτύξουμε τον παραγωγικό ιστό με έμφαση την Ελληνική Περιφέρεια. Να απαγορέψουμε την παράδοση της εθνικής μας ιστορίας και κυριαρχίας στα χέρια των εχθρών μας που η πάντα αντεθνική Αριστερά και η Καθεστηκυία Τάξη στο σύνολό της παραχωρούσαν ευκόλως την Μακεδονία, την Θράκη Μας και κάθε σπιθαμή ελληνικής γης λες και επρόκειτο για κάτι χωριστό. Να ανατρέψουμε τα σχέδια τους για μια Ελλάδα της ανασφάλειας και των αλλοεθνών και να επιβάλλουμε την Ελλάδα της ασφάλειας που ανήκει μόνο στους Έλληνες και σε κανένα άλλον.

Αλλά για να τα πετύχουμε όλα αυτά, θα πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας τα ψεύτικα στίγματα που μας προσάπτουν περί φασισμού και ρατσισμού. Να τους πούμε ότι η Κοινωνία των Ελλήνων συνθέτει μέσα από τους κοινούς δεσμούς Αίματος το Ελληνικό Έθνος και η Ελληνική Φυλή μας αρέσει ανόθευτη, γι’ αυτό και είμαστε τόσο Εθνικοκοινωνιστές όσο και Φυλετιστές. Να τους πούμε ότι οι πρόγονοί μας πάντοτε χαιρετούσαν χρησιμοποιώντας το δεξί τους χέρι όταν στην Ευρώπη ούτε το όνομα της ηπείρου γνώριζαν ούτε ιστορία ακόμη όριζαν. Να τους πούμε ακόμη ότι κουμάντο εδώ δεν κάνουν ούτε τα αναρχοκομμουνιστικά διαδίκτυα ούτε τα διάφορα νεοταξικά παρατηρητήρια.

Να τους πούμε ότι τα γυφτοσκοπιανά πανηγύρια στην Γη της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας δεν είναι αποδεκτά ούτε αυτό το καλοκαίρι και ότι η Βόρεια Μακεδονία εκεί πάνω στα Σκόπια είναι Ελληνική και την θέλουμε πίσω μαζί με όλες τις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Να θυμηθούμε τα λόγια του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά προς την Ελληνική Νεολαία «Να μείνετε πιστοί εις τα ιδανικά σας. Και τότε θα δύνασθε να ειπήτε κι εσείς όταν θα μεγαλώσετε, στα παιδιά σας, τα οποία θα έλθουν κατόπιν από σάς: Ημείς εβαστάσαμεν τιμίαν την λαμπάδαν του Έθνους, σας την δίνουμε στα χέρια σας». Και να δούμε καλά αυτά τα τρία βίντεο:

ΦΛΩΡΙΝΑ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=vcTnt9W8IJ4


ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
http://www.youtube.com/watch?v=AbiVAb5TtOE


ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
http://www.youtube.com/watch?v=yy0f_pR_SRU


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: