ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ 12-6-2010 .

Σε μια εποχή που οι αξίες του Ελληνικού Έθνους βάλλονται και η ιστορική διαχρονικότητα και η ενιαία πορεία της Φυλής μας προσβάλλονται και αμφισβητούνται, εμείς έχουμε την ευλογία να διαθέτουμε στην φαρέτρα των επιχειρημάτων μας τις παρακαταθήκες του πνευματικού και υλικού έργου των Πατέρων μας. Ο ίδιος ο πολιτισμός μας με τα γράμματα, τις τέχνες, τις επιστήμες, αλλά και την ίδια την επαφή με τον Θεό Δημιουργό και την Μητέρα Γη, η απαράμιλλη ευφυΐα του Έλληνα δημιουργικά σμιλευμένη με τις μεταφυσικές ανησυχίες και τον σεβασμό που αποδίδεται πέρα από τις περιττές και επικίνδυνες υλιστικές λατρείες, δίνουν τις απαραίτητες απαντήσεις σ’ αυτούς που θέλουν να αμφισβητήσουν την ελληνικότητά μας.

Σε μια σκοτεινή εποχή, την εποχή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που γυρεύει να αρπάξει την φυλετική ψυχή μας, την κοινωνική συνοχή, το βιος μας και την Πατρίδα μας, κάποιοι ανθελληνικοί κύκλοι δεν θέλουν να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν μας. Δεν θέλουν να γνωρίσουμε εμείς και τα παιδιά μας την προέλευσή μας, την ανωτερότητα του Ελληνικού Γένους, την αιώνια αποστολή του εξανθρωπισμού της ανθρωπότητος που ορθά είχε παρατηρήσει ο τραγικός διανοητής του Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος. Δεν θέλουν δηλαδή τον ελληνικό λαό οδηγό των εξελίξεων του Κράτους και του Έθνους του, στηριγμένο στις αξίες του Πατριωτισμού, της Κοινωνικής και Φυλετικής Αλληλεγγύης, της Εθνικής Εργασίας. Αλλά για να επιτευχθεί η προκοπή του Έθνους, πρέπει όλες οι κοινωνικές δυνάμεις αυτού να διαλύσουν τα σκοτάδια του διχασμού που επιχειρούνται να επιβληθούν ανάμεσά μας, να εξοβελίσουν αυτούς που επιχειρούν να μοιράσουν την Γη μας σε ξένους επιβήτορες, να μας βάλουν σε μια διαρκή αμφισβήτηση του εαυτού μας και των ικανοτήτων μας, να μας δημιουργήσουν ενοχές και συμπλέγματα περιορίζοντας τον Ελληνισμό μας στο μίζερο σήμερα.

Σ’ αυτήν την εθνοκτόνα διαδικασία οι ντόπιοι και διεθνείς εκφραστές του Νεοταξισμού συχνά χρησιμοποιούν την Παιδεία μας, μετερχόμενοι από τις τάχα ρατσιστικές ενοχές της Φυλής μας έως και την υποτιθέμενη μη ελληνική προέλευση του αλφαβήτου μας. Και φυσικά σ’ αυτά τα πλαίσια θυμούνται την θρησκευτική διάσταση της εκπαιδευτικής διαδικασίας μόνον όταν θέλουν να σπείρουν εσωτερικούς σπόρους διχόνοιας. Και όμως μια βαθιά όσο και απλή έρευνα της ορθής ερμηνείας του ελληνικού αλφαβήτου δίνει πάρα πολλές ενοχλητικές απαντήσεις για τους εχθρούς μας. Απαντήσεις που σχετίζονται με την αδιάσπαστη ιστορική πορεία και την γηγενή παρουσία των Ελλήνων σε μέρη λεύτερα ή δεσμευμένα που μας γυρεύουν ανθελληνικοί αγύρτες, ιστορικές αποδείξεις για την πολιτισμική και φυλετική ανωτερότητα ενός λαού που μπόλιασε με λέξεις όλους τους υπόλοιπους λαούς, αλλά και με τεκμήρια αδιάψευστα για τον ελληνικό λαό ότι ουδέποτε υπήρξε τάχα ειδωλολάτρης αλλά ένθεος από την αρχή και πάντα στον ίδιο βαθμό. Μια απλή έρευνα τέλος του ελληνικού αλφαβήτου αποδεικνύει ακόμη και την αποστολή του Ελληνισμού στον κόσμο αυτό, αφού μόνον ένα ισχυρό και ηγεμονικό Ελληνικό Έθνος μπορεί να επιφέρει ομαλότητα και εξισορροπημένη τάξη πραγμάτων.
Σ’ αυτό εδώ το βίντεο θα παρακολουθήσουμε κάποια σημαντικά πράγματα για το ελληνικό αλφάβητο και τις αποκαλύψεις του http://www.youtube.com/watch?v=7HNYIwipypM .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: