ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ 17-6-2010 .


Ο μηχανισμός του ελέγχου των λαϊκών ενεργειών, αντιστάσεων και συνειδήσεων είναι εδώ. Έχει εισέλθει εντός του δήθεν ανεξάρτητου Εθνικού μας κράτους και έχει βάλει στο στόχαστρο το πλέον υγιές και μαχητικό κύτταρο της Πατρίδος που αποτελεί η Εθνική Εργατική Τάξη. Και οι αληθινοί υπαίτιοι της κακοδαιμονίας αυτής είναι η σάπια Καθεστηκυία Τάξη που υπηρετεί με προσήλωση τα συμφέροντα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού σε βάρος του ελληνικού λαού.

Σε μια περίοδο που τα εθνικά μας θέματα συνθλίβονται όπως στην απόπειρα της ονομασίας των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» και η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση προελαύνει προκειμένου να φέρει την παγκόσμια νεοταξική υπερκυβέρνηση για όλα τα Έθνη, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επίθεση σε βάρος των λαϊκών εισοδημάτων και των εργασιακών σχέσεων.

Βέβαια εθνική οικονομία δεν έχουμε ήδη. Την έχουμε διεθνοποιήσει. Μάλλον την έχουμε εκπορνεύσει. Παραγωγικότητα δεν διαθέτουμε, τα όποια τραπεζικά συναλλάγματα βγαίνουν εκτός συνόρων και το Εθνικό Παραγωγικό Κεφάλαιο το έχουμε στην άκρη. Γιατί Έλληνες υπάρχουν σ’ όλες τις τάξεις. Απλώς την Ελλάδα δεν την κυβερνούν Έλληνες, αλλά ελληνόφωνοι. Για ορυκτό πλούτο ούτε λόγος να γίνεται. Κρυφός και υποθηκευμένος θα μείνει, γιατί πρέπει να φτωχύνουμε, να πεινάσουμε, να μείνουμε ακόμη και χωρίς δουλειές.

Μα πως και γιατί θα γίνει αυτό; Πολύ απλά, έρχεται ένας χρηματοοικονομικός εκτιμητικός οίκος με το όνομα Moody’s και μας λέει ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει, αλλά εμείς την υποβαθμίζουμε κι αυτήν και τα ομόλογά της! Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί παράλογη αυτή την ενέργεια και στην συνέχεια καλοδέχεται τα γεράκια ή μάλλον τα κοράκια της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Στην συνέχεια ανακοινώνεται από την κυβέρνηση η μετατροπή των Ελλήνων εργαζόμενων σε αναλώσιμα προϊόντα και είδος υπό διωγμόν. Και να που εμφανίζονται οι αμοιβές κάτω του βασικού μισθού, η εξίσωση των ορίων ηλικίας σε κάθε επίπεδο ανεξαρτήτως φύλου και εργασίας, η συνταξιοδότηση στα 40 χρόνια εργασίας και το 65ο έτος ηλικίας για όποιον αντέξει μέσα στην σύγχρονη αρένα, η αύξηση των απολύσεων έως το 5% του προσωπικού, η μείωση της αποζημίωσης και η παροχή της σε δόσεις και λοιπές καταστάσεις γαλέρας.

Αυτή είναι η καταρχήν διαδικασία ελέγχου των αντιστάσεων του λαού απέναντι στις λαίλαπες που έρχονται σε βάρος Πατρίδος και λαού. Γιατί μετά θα έρθουν οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και οι αντίστοιχες στενές παρακολουθήσεις με την χρήση πάντα της τεχνολογίας. Για το καλό μας. Θα μας ελέγχουν δηλαδή ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως τον τρόπο που θα τακτοποιούμε τα χρέη μας, τον τρόπο που θα σκεπτόμαστε, τον τρόπο που θα κινούμαστε. Με κάρτες και τσιπάκια. Κάρτες και τσιπάκια που χρησιμοποιούνται από τα νέα διπλώματα οδήγησης έως τα μεταφορικά μέσα, τώρα και στο ταμείο. Όμως για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η Ελλάς ανήκει στον Ελεύθερο Ελληνικό Λαό κι όχι σε μια ελεγχόμενη πολυεθνική και νεοταξική αγέλη. Και πάντως δεν θα επιτρέψουμε σχέδια σαν κι αυτά σ’ αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=FQ__E5Wz2Uk

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: