ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 11-6-2010 .

Αρχίζει να φωτίζεται κάθε μέρα και πιο έντονα μέσα από ένα προσεκτικά μεθοδευμένο σχέδιο η πρόθεση της εμφύτευσης τεχνητών εθνικών μειονοτήτων στο Σώμα της Ελλάδος και του κατακερματισμού του κράτους μας. Μεθόδευση που προχωράει με όχημα τόσο το σχέδιο «Καλλικράτης» με την δόμηση ημιαυτόνομων μεγάλων διοικητικών περιφερειών και την παροχή του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε χιλιάδες παρανόμως νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες όσο και με την σκέψη για την έγκριση της επιστροφής της ελληνικής ιθαγένειας σε πολιτικούς πρόσφυγες εκ Σκοπίων που εγκατέλειψαν την Ελλάδα τον καιρό του συμμοριτοπόλεμου προδίδοντας την.

Ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος καταγγέλλει ευθέως την κυβέρνηση Παπανδρέου ότι ήρθε στην εξουσία για να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Επισημαίνει την επιχείρηση της παραχώρησης καθ’ οιονδήποτε τρόπο της Θράκης στην Τουρκία, της Μακεδονίας στα Σκόπια και της Ηπείρου στην Αλβανία. Και τούτο μέσω της ιθαγένειας και της ψήφου στους μετανάστες, μέσω της οικονομικής κατάρρευσης που θα ρίξει την Ελλάδα στις αγκάλες των ΗΠΑ και εκτός ΕΕ και τον «Καλλικράτη».

Το ζήτημα της επιστροφής των Σκοπιανών κομιτατζήδων στα εδάφη της Μακεδονίας Μας αφορά το λιγότερο 50000 άτομα. Ήδη το ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από την πλευρά τους, ενώ και η σοσιαλιστική «μας» κυβέρνηση μέσω της υφυπουργού εσωτερικών Τζάκρη γνωστοποίησε προς τον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Συμβούλιο της Ευρώπης ότι έχει καταργηθεί το άρθρο 19 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και τώρα μπορούν να την ανακτήσουν. Και μαζί μέσω ενεργειών που έχουν ξεκινήσει οι κομιτατζήδες να λάβουν οι ίδιοι περιουσίες και τα Σκόπια εδαφικές διεκδικήσεις.

Παράλληλα μαθαίνουμε ότι ο Ρουμάνος πρόεδρος Μπασέσκου επισκεπτόμενος την Αλβανία και ενώπιον του προέδρου αυτής Τόπι, ζήτησε την αναγνώριση των Βλάχων της Αλβανίας ως ρουμανική εθνική μειονότητα. Ζήτημα που πολλές φορές έχει ανακινηθεί στο παρελθόν σε βάρος της Ελλάδος Μας. Ο Αλαβανός πρόεδρος μίλησε για ανεξάρτητη εθνογλωσσική κοινότητα.

Αν προσθέσουμε σ’ όλα αυτά τα περί «Βόρειας Μακεδονίας» των Σκοπίων από την «ελληνική» κυβέρνηση, τότε διαπιστώνουμε την διαδρομή της προδοσίας σε βάρος της Ελλάδος. Η απάντηση του Ελληνικού Εθνικισμού είναι και η δικαίωση της θέσης της Μεγάλης Ιδέας με την διεκδίκηση των Σκλάβων Ελληνικών Πατρίδων και η ενίσχυση του Ελληνικού Στρατού. Προς τούτο αφιερώνουμε τα παρακάτω βίντεο:
1)http://www.youtube.com/watch?v=MJIz9KgYocg&eurl=http%3A%2F%2Fresistance%2Dhellas%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded

2) http://www.youtube.com/watch?v=5GsQ42IsGjc&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: