ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Οι Μαρτυρικοί Ήρωες από την Σκοπιά Φλώρινας

ΑΘΗΝΑ 29-6-2010 .

Τούτες τις ημέρες της βαριάς προσβολής προς το Έθνος και την κυριαρχία του, αλλά και του διωγμού των Ελλήνων τόσο με την σύνθλιψη των εργασιακών δικαιωμάτων όσο και την παράδοση των δικών του πολιτικών δικαιωμάτων σε αλλοφύλους λαθρομετανάστες, επιδιώκεται η παράδοση της χώρας με τις επερχόμενες ήττες στα εθνικά μας ζητήματα. Κι αν αφήσουμε να συμβεί αυτό, τότε θα οδηγηθούμε σε οδό οδυνών για την Ελληνική Πατρίδα και τα παιδιά μας. Δεν λέω ότι θα τα καταφέρουν οι εχθροί της Ελλάδος να κατακτήσουν την πατρίδα μας και κυριολεκτικά αφού πολιτικά και οικονομικά το έχουν ήδη πετύχει. Λέω όμως ότι θα κινδυνεύσουμε να χάσουμε ζωές που οφείλουμε να προστατεύσουμε από τώρα. Λέω ότι κάποιοι βιάζονται να ανοίξουν το τρελάδικο ενός ανορθόδοξου πολέμου όταν πιέζουν να κλείσουν τα θέματα για Σκόπια και Κύπρο εντός του 2010 την στιγμή που Αλβανοί και Σκοπιανοί έχουν αρχίσει να τρώγονται, ενώ οι ΗΠΑ, οι ύπατοι αρμοστές του Νεοταξισμού, θέλουν τα Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο μέσα στο ΝΑΤΟ για να διατηρηθούν ως ορμητήρια των σκοπών τους.

Αλλά λέω επιπλέον και κύρια ότι δεν δέχομαι τα προπαγανδιστικά πανηγυράκια που ετοιμάζονται σε λίγες ημέρες να στήσουν, την ημέρα του Προφήτη Ηλία, τα ενεργούμενα των Σκοπίων εντός των συνόρων μας μαζί με τα αδελφάκια τους από τα Σκόπια. Από την κατεχόμενη δηλαδή ελληνική Βόρεια Μακεδονία. Πανηγυράκια φολκλορικού και προπαγανδιστικού περιεχομένου με τραγουδάκια για μια δήθεν μη ελληνική «Αιγαιακή Μακεδονία». Λέω τέλος ότι δεν δέχομαι να ασελγήσουν αυτοί οι ανθέλληνες επάνω στο Τίμιο Αίμα των υπέροχων αυτών Ελλήνων που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τους κομιτατζήδες προγόνους των βουλγαροσκοπιανών που θέλανε να αρπάξουνε την Ελεύθερη Μακεδονία Μας. Δεν δέχομαι τα γυφτοσκοπιανά πανηγύρια στα ίδια εδάφη. Δεν δέχομαι εχθρικό ποδάρι εκεί που μαρτύρησαν οι Ήρωες αδελφοί μας από την Σκοπιά Φλώρινας.

Και να σταθούμε στο όνομα της συγκεκριμένης περιοχής. Σκοπιά. Να θυμηθούμε ακόμη ότι το όνομα Σκόπια προέρχεται ετυμολογικά από την ελληνική λέξη σκοπιά. Και επειδή τα τοπωνύμια μιλάνε για την ιστορία και την πραγματική προέλευση των τόπων, ας το καταλάβουνε όλοι. Εχθροί και «φίλοι». Ότι τα Σκόπια είναι ελληνικά. Γευγελή, Μοναστήρι, Δοϊράνη, Αχρίδα κλπ. Τα ονόματα, τα μνημεία, ακόμη και οι τρομοκρατημένοι πληθυσμοί μας εκεί πάνω είναι Ελλάδα. Αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο στους Ήρωες της Σκοπιάς Φλώρινας των οποίων η θυσία δεν θα πάει χαμένη. Γιατί για εμάς δεν υπάρχει υποχώρηση παρά μόνον Νίκη ή Θάνατος. Νίκη για την Μεγάλη Ελλάδα και Θάνατος για τον κάθε εχθρό μας.

http://www.youtube.com/watch?v=VQEmd4d94aE&feature=player_embedded


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: