ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 10-6-2010 .

Το πλέον σημαντικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσει σήμερα ο ελληνικός λαός είναι το κατά πόσον αισθάνεται σήμερα ότι διοικείται πολιτικά από Έλληνες ή από ελληνόφωνους. Το αμέσως επόμενο ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο ελληνικός λαός είναι στην περίπτωση που αισθάνεται ότι διοικείται από Έλληνες πολιτικούς ταγούς, αν πιστεύει ότι αυτοί οι περίφημοι εξουσιαστές διακατέχονται από προσωπικές ικανότητες και δική τους αποφασιστικότητα ή από ψευδεπίγραφα προσόντα και καταστρεπτικές για το Ελληνικό Έθνος εντολές από σκοτεινά παγκόσμια παράκεντρα. Σκοτεινά όχι βέβαια ως προς την δήθεν άγνωστη ταυτότητά τους, αλλά ως προς τις μη ανακοινώσιμες προθέσεις που τις γευόμαστε με πικρό τρόπο και τις μαθαίνουμε κατόπιν εορτής. Ή πάλι μήπως στις κεφαλές του τόπου μας έχουν βρεθεί διαχρονικά ηγετίσκοι με ελληνική λαλιά και ξένη ψυχή;

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι συνεστήθη μια διυπουργική επιτροπή για να αντιμετωπίσει τάχα τα προβλήματα που προκύπτουν από τους λαθρομετανάστες. Και πως τα αντιμετωπίζει άραγε; Με την χρήση «ήπιας καταστολής» από αλλοδαπούς αστυνομικούς, με την δημιουργία πολυπολιτισμικών αγορών ως τάχα απάντηση στο παραεμπόριο, με την αδειοδότηση των πάγκων πώλησης των αλλοδαπών, με την αύξηση των χώρων υποδοχής στην περιφέρεια για να αποβάλλουνε από παντού την ελληνικότητα και άλλα υπέροχα.

Μετά μαθαίνουμε ότι αναβλήθηκε ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη που είχε δρομολογηθεί από την Ρωσία. Για να πληροφορηθούμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βενιζέλος συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρεσβευτή Σπέκχαρντ για να μιλήσουν για νατοϊκές υποθέσεις και για αμυντική συνεργασία με τα αμερικανικά όπλα να επισκιάζουν απειλητικά τα ρωσικά και τα γαλλικά προκειμένου να πάρουν την θέση τους.

Ύστερα τα έβαλα κάτω όλα αυτά και είπα ότι, όπως ακριβώς και με τα οικονομικά μας, άνθρωποι με ξένοι καρδιά, λαλιά και συμφέροντα διατάζουν και μικρά ανθρωπάκια με ολίγη ελληνική λαλιά και ακόμη λιγότερη έως μηδενική ελληνική καρδιά απλώς εκτελούν. Άρα έχουμε ελληνόφωνους πολιτικούς ταγούς με ψευδεπίγραφα προσόντα και ξένες καταστρεπτικές εντολές. Κατά συνέπεια στην Ελλάδα Μας σήμερα έχουμε Ξενοκρατία. Μια Ξενοκρατία που όπως πάντα όποτε επικρατούσε στον τόπο μας επέβαλλε αυταρχικό σιωπητήριο, φυλακές, ακόμη και φυσικές εξοντώσεις σε κάθε Έλληνα Πατριώτη που πονάει τον τόπο του. Αλλά για να μην συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, πρέπει να αποδοθεί η πολιτική ζωή της Ελλάδος σε Καθαρόαιμους και Αδέσμευτους Έλληνες, δηλαδή στους Έλληνες Εθνικιστές.

Κλείνοντας το σημείωμα αυτό ας δούμε από μια παλιά καλή ελληνική ταινία με τον αείμνηστο Ν. Κούρκουλο τι συνέβη στον δικαστή Αθανάσιο Πολυζωίδη επειδή αρνήθηκε να καταδικάσει τον Γέρο του Μοριά Θεόδωρο Κολοκοτρώνη επί μιας ακόμη Ξενοκρατίας: http://www.youtube.com/watch?v=I-fCuYpy0YQ&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: