ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

ΑΘΗΝΑ 30-6-2010 .

Τόσες πολλές προδοσίες και τόσες πολλές διαψεύσεις ενός καλόπιστου και γενναιόψυχου λαού έχουν συμβεί σ’ αυτόν εδώ τον μαρτυρικό τόπο και τίποτα δεν στέκει ικανό να ανακόψει τον κατήφορο. Και τόσες πολλές φορές μας έχουν ψαλιδίσει την εθνική μας υπερηφάνεια που θα έλεγε κανείς ότι η μεγαλύτερη ασθένεια του ελληνικού λαού είναι ο μαζοχισμός ταιριαστά μαζί με την βολή και την πρόσκαιρη καλοπέραση. Προφανώς γι’ αυτόν τον λόγο ο λαός βαδίζει προς την κάλπη για να επιλέξει τάχα βουλευτές και τελικά καταλήγει να επιλέξει τους ατομικούς του βολευτές. Έτσι νομίζει βέβαια, γιατί στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Γιατί η βολή που επιτυγχάνεται δεν έχει σχέση με τους πολίτες, αλλά με τους ίδιους τους βολευτάς της Καθεστηκυίας Τάξεως. Αλλά για να επιτευχθούν οι στόχοι των υποτιθέμενων ταγών και πολιτικάντηδων, στην ουσία στόχοι του οραματιστή της παγκόσμιας διακυβέρνησης Διεθνιστικού Νεοταξισμού, ως βάση εργασίας, ως μέσο πειθαναγκασμού προς τον λαό προκειμένου αυτός να ανεχθεί το σάπιο πολιτικό καθεστώς της διαφθοράς και του ενδοτισμού είναι απώλεια μνήμης των Ελλήνων. Απώλεια μνήμης και στα κοινωνικά και στα εθνικά μας τραύματα.

Δεν εξηγείται διαφορετικά πως συμβαίνει μέχρι το τέλος του συμμοριτοπολέμου να αυξάνει η έκταση της Ελλάδος και να προσεγγίζει τα πραγματικά της όρια και «ξάφνου» από εκεί και ύστερα να μειώνεται διαρκώς είτε η παρουσία είτε η επιρροή της Πατρίδος μας. Γιατί ο συμμοριτοπόλεμος, ο δήθεν εμφύλιος, η άθλια συμβολή της Αριστεράς σημειώθηκε προκειμένου να διχαστούμε για πολλοστή φορά και να αποστερηθούμε την απόδοση της Βορείου Ηπείρου που υποτίθεται θα λαβαίναμε ως αντάλλαγμα από την συμμετοχή μας στο τελευταίο μεγάλο πόλεμο στο πλευρό των νικητών. Για να εκθρέψουμε στη συνέχεια τους εγκαθέτους της τουρκικής προπαγάνδας και του τουρκικού προξενείου και να ζήσουμε έκτοτε τα γεγονότα του εξανδραποδισμού των Ελλήνων από Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο και τελευταία στην Κατεχόμενη Κύπρο. Κι όλα αυτές με προβοκάτσιες τουρκικές και ανοχές Ελλήνων πολιτικάντηδων. Μετά αυτές οι ανοχές βαπτίστηκαν σε ελληνοτουρκικές φιλίες. Όλα δήθεν λοιπόν. «Φιλίες», «σύμμαχοι» και πολιτικάντηδες πάσης αποχρώσεως, καπιταλιστικής, κομμουνιστικής και σοσιαλιστικής. Απλά και μόνο συστημικής.

Και στο ενδιάμεσο ρουσφέτια, ταξίματα εφήμερα ή και ανύπαρκτα για μόνιμες θέσεις και συμβασιακές, για έναν διορισμό σε κάποια δημόσια υπηρεσία, για μια καλή πρόσληψη, για έναν καλό μισθό, για μια καλή προαγωγή. Στο διάβα όμως αυτής της διαδρομής συνέβησαν τα Ίμια με τους τρεις νεκρούς αξιωματικούς μας και την εμφάνιση των γκρίζων ζωνών που άρχισαν το ξήλωμα της εθνικής μας κυριαρχίας. Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης. ΑΘΑΝΑΤΟΙ. Την ίδια χρονιά χάνουμε τον Ισαάκ και τον Σολωμό στην Κύπρο Μας, γιατί το αμάρτημά τους ήταν πως θέλανε λευτεριά. Για να ακολουθήσουν ο περίεργος χαμός του Κύπριου Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρου και της συνοδείας του εν πτήσει και οι 63 ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΙ θάνατοι Ελλήνων στις πυρκαγιές του 2007 που περιλαμβάνονταν στο σχέδιο Ιμπραήμ. Και άλλα τινά που θα θυμηθούμε στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=fg5FHK3DkTw


Θυμηθείτε, κλάψτε και πολεμήστε για τους Ήρωες μας και την Ελλάδα και οργιστείτε ακυρώνοντας τους προδότες του Έθνους Μας. Να μια πολύ καλή αποστολή για τον Ελληνικό Εθνικισμό. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/










Δεν υπάρχουν σχόλια: