ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ 4-6-2010 .

Κάθε ημέρα που περνάει αναδεικνύεται και κάποιο νέο κενό εξουσίας που παραχωρείται από την πολιτική ηγεσία της χώρας μας στα χέρια της αδηφάγου και επεκτατικής τουρκικής πολιτικής. Κενά εξουσίας που ουσιαστικά ανοίγουν τον δρόμο για την εγκατάλειψη εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τον επιχειρούμενο εκτουρκισμό τού ακριτικού προμαχώνα τής Θράκης Μας. Πρόκειται για μια διαδικασία που ξεφεύγει από την έννοια τής ανοησίας εκ μέρους των πολιτικάντηδων τής Καθεστηκυίας Τάξεως και μπαίνει στην εξωφρενική λογική τού ενδοτισμού. Ειδικά όταν μεταξύ των μουσουλμανικών πληθυσμών υφίσταται κυρίαρχη η ελληνική εθνική καταγωγή, ξεκινώντας από το αρχαίο θρακικό φύλο των Πομάκων που έχουν εγκαταλειφθεί στα χέρια τής τουρκικής προπαγάνδας.

Τι γίνεται όμως σήμερα μέσα στο υποτιθέμενο κυρίαρχο ελληνικό κράτος; Στην Θράκη Μας έχουμε την συνέχιση τής ιδρύσεως νέων μειονοτικών ιδρυμάτων με τουρκικό μανδύα και την πλήρη δραστηριοποίηση για τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων. Στην Κομοτηνή είχαμε την παρουσίαση σε ξενοδοχείο ενός συλλόγου Κηδεμόνων Μειονοτικών Σχολείων με την παρουσία του Τούρκου πρόξενου Μουσταφά Σάρνιτς, του υποπρόξενου Οζκάν Ντουμάν και της συζύγου του, του ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, του τέως βουλευτή της ΝΔ Ιλχάν Αχμέτ, αντινομαρχών, προέδρων συλλόγων, δημάρχων και κοινοταρχών. Στην σύναξη αυτή των μεμέτηδων εκφράσθηκε η παρότρυνση να μην παίρνουν οι γονείς τα παιδιά τους από τα μειονοτικά στα ελληνικά σχολεία για να μην χαθούν από θρησκευτική και…εθνική σκοπιά!

Την ίδια στιγμή και μεσούσης της περίφημης οικονομικής κρίσης και της κατοχής μας από το ΔΝΤ, και ενώ η κυριότερη τουρκική τράπεζα Ziraat Bank επεκτείνεται από την Αθήνα και την Κομοτηνή στην Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη, αίσθηση προκαλούν φήμες αλλά και επίσημες δηλώσεις Τούρκων τραπεζιτών ότι έχουν αρχίσει να γίνονται αποδέκτες αιτημάτων ελληνικών τραπεζών με σκοπό την εξαγορά τους. Φήμες που επί του παρόντος διαψεύδονται. Σ’ αυτή την υπόθεση έχει ακουστεί και το όνομα τής προαναφερόμενης τουρκικής τράπεζας που χρηματοδοτεί δραστήρια τουρκικές δραστηριότητες. Ήδη έχουν ακουστεί σχέδια για τουρκικά πανεπιστήμια, νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα στην Ελεύθερη Θράκη Μας.

Είναι σκόπιμο λοιπόν να αναδειχθεί ο σκοτεινός πρωταγωνιστικός ρόλος του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη Μας. Ένα προξενείο που υπάρχει δίχως κανένα σκοπό αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Τούρκοι αλλά μόνον Έλληνες μουσουλμάνοι που επιχειρείται να τουρκοποιηθούν με δωράκια και απειλές από την τουρκική πλευρά, αλλά και με την σκόπιμη αδιαφορία της ελληνόφωνης νεοταξικής ηγεσίας. Ο Ελληνικός Εθνικισμός πιστεύει με πάθος στο αγκάλιασμα των μουσουλμάνων Πομάκων και των χριστιανών αδελφών μας και την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητος κάθε Έλληνα όπου κι αν βρίσκεται αυτός στα πλαίσια μιας ισχυρής και διεκδικητικής Ελλάδος. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε λίγα χρήσιμα πράγματα για το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής που πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί:
http://www.youtube.com/watch?v=zf2w_CnNLUY&feature=player_embedded


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: