ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ 15-6-2010 .

Παίρνει πλέον συγκεκριμένο σχήμα η προδοσία που από καιρό τώρα εξυφαίνεται σε βάρος της Ελλάδος. Και μάλιστα αυτό συμβαίνει τον πλέον ακατάλληλο καιρό για τα εθνικά μας συμφέροντα. Και γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Μα γιατί αυτή η ακατάλληλη στιγμή για μας τους Έλληνες Πατριώτες είναι η πλέον ιδανική για τους εχθρούς μας. Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός έχει ελέγξει απόλυτα την Καθεστηκυία Τάξη της χώρας μας βαστώντας της τα χαλινάρια από τα μελανά σημεία που διαθέτει αυτή, και άρα δεν πρόκειται να αντισταθεί προκειμένου να γαντζωθεί γλοιωδέστατα πέριξ τής δουλικής της εξουσίας.

Την ώρα ωστόσο που μαθαίνουμε ότι τα Σκόπια θα βαπτισθούν βέβηλα με το Ιερό όνομα τής Μακεδονίας Μας, τα νεοταξικά γεράκια τού ΔΝΤ που μας έχουν θέσει ανάμεσα στους όρους περί μέτρων πείνας για τους Έλληνες και την πιθανότητα απώλειας εθνικής κυριαρχίας, βρέθηκαν συμπτωματικά άραγε εδώ! Για δες κάτι συμπτώσεις!!!

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι από τον τηλεοπτικό σταθμό του Αντέννα ο καλά ενημερωμένος και από έγκυρες πηγές των ΗΠΑ δημοσιογράφος Αθανάσιος Έλλις αναφέρθηκε στον επερχόμενο συμβιβασμό τής Ελλάδος με τα Σκόπια για το όνομα του κρατιδίου. Και το όνομα αυτού όπως όλα δείχνουν θα είναι «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη»! Ένα όνομα που θα ισχύει για όλες τις διεθνείς συνευρέσεις και θα αποτυπώνεται στα διαβατήρια των Σκοπιανών. Τα ίδια μαθαίνουμε και από την εφημερίδα Καθημερινή όπου αναφέρεται ότι από αυτό το όνομα βολεύονται οι πάντες. Και ασφαλώς ανάμεσά τους και οι προσκυνημένοι των Αθηνών που κάνουν τάχα τους κυβερνήτες της Ελλάδος, που την έχουν καταντήσει ψευτορωμέϊκο, ενώ οι ίδιοι πολιτεύονται ως γνήσιοι Ύπατοι Αρμοστές και Τοποτηρητές των τυράννων του Νεοταξισμού.

Η αναφερόμενη πρόταση είναι βέβαια ιδέα που κόμισε ο διαβόητος Νίμιτς μαζί με την άλλη περί «Βόρειας Μακεδονίας» που καλοέβλεπε ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Δρούτσας. Από τα Σκόπια μαθαίνουμε ακόμη ότι ο πρέσβης επί τιμή και νυν μέλος του συμβουλίου διεθνών σχέσεων του γραφείου του προέδρου των Σκοπίων Ρίστο Νίκοφσκι πριν από ένα περίπου χρόνο είχε ταχθεί υπέρ της ονομασίας «Δημοκρατία της Μακεδονίας ( Βαρδάρη )!

Εντάξει, τις πιάσαμε τις συμπτώσεις σας «κύριοι». Τις συμπτώσεις των δήθεν συμμάχων μας. Αλλά πάνω από όλα τις συμπτώσεις των πολιτικάντηδων της δήθεν ελληνικής κυβερνήσεως και της Καθεστηκυίας Τάξεως. Να θυμίσουμε πάντως ότι κάποτε τους προδότες τους κρεμάγανε στην χώρα αυτή. Και να διευκρινίσουμε ότι η πράξη της παραχώρησης καθ’ οιονδήποτε τρόπο του ονόματος της Ιερής Ελληνικής Γης της Μακεδονίας Μας και κάθε εθνικού κυριαρχικού δικαιώματος για τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες θα χαρακτηριστεί ως πράξη εσχάτης προδοσίας. Και όποιος αποδεχτεί το ξεπούλημα, με οποιονδήποτε τρόπο ή πρόφαση θα χαρακτηριστεί προδότης σε βάρος της Ελλάδος. Εξηγούμαστε μια και καλή.

Και τώρα ας δούμε το βίντεο αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=mSJXinRDVc0

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: