ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΑΘΗΝΑ 21-6-2010 .

Η Ελληνική Πολιτεία σήμερα καθίσταται η έδρα των αντιφάσεων και των καταστρεπτικών ενεργειών που μεθοδεύει η διορισμένη κρατική μηχανή ενάντια στα συμφέροντα και τα ζητούμενα του Έθνους μας. Και όταν μιλάμε φυσικά για το Ελληνικό Έθνος μιλάμε για την πραγματική διάσταση αυτού όπως την εκφράζει ο ελληνικός λαός που αποτελεί γέννημα τού τόπου του και απαιτεί την προάσπιση τής έννοιας τής ελληνικότητας και τής ασφάλειας στην κοινωνία, στην πατρίδα, στην εθνοφυλετική του ταυτότητα.

Απέναντι στον Έλληνα πολίτη, τον πολίτη που συνδέεται έναντι τού Έθνους με δεσμό Αίματος κι όχι τον νιοφερμένο αλλογενή που τού δίνουν δικαιώματα που αφαιρούν από τον λαό μας, το Κράτος υποχρεούται να αποδώσει Παιδεία, Εργασία, Κοινωνική Αλληλεγγύη και Πολιτισμό που να προάγουν την Πίστη σε Πατρίδα και Θεό. Και στις εξωτερικές σχέσεις να ενισχύεται η επαφή με τις ελληνικές κοινότητες και φίλια συμφέροντα και όχι με τους εχθρούς που λαβαίνουν ανοικτή πρόσκληση να καταλύσουν την Ελλάδα.

Πρέπει πλέον να το πούμε ευθέως ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε περαιτέρω ένα ανθελληνικό κράτος να ρίχνει χάμω τα τείχη που κρατούν όρθιο αλλά και διαχωρίζουν τον Ελληνισμό από παραδόσεις ξένες και ανοίκειες απέναντι στις δικές μας.

Να πούμε όχι στον πολιτικάντη που ακυρώνει τις αναχαιτίσεις των τουρκικών αεροσκαφών από τους ένδοξους ικάρους μας, αλλά και σ’ αυτόν που ανέχεται τα γαμήλια και κάθε είδους πάρτυ κάποιων πλουτοκρατών επάνω στο αιματοβαμμένο θωρηκτό Αβέρωφ που μαζί με τα υπόλοιπα της γενιάς του μεγάλωσαν την Ελλάδα μας στους βαλκανικούς πολέμους με το Τίμιο Αίμα τού Έλληνα Στρατιώτη, διώχνοντας από τα εδάφη μας τους σημερινούς «φίλους» Τούρκους.

Να απομακρύνουμε τα αφεντικά των πολιτικάντηδων και τους πιο καλούς υπαλλήλους τού Μεγάλου Αδελφού, τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Να διαγράψουμε τα στημένα χρέη τής παγκόσμιας τοκογλυφίας σε βάρος τής εθνικής μας οικονομίας. Να διώξουμε από τα πόδια μας το ΔΝΤ, να εθνικοποιήσουμε τράπεζες και πλουτοπαραγωγικές πηγές την ώρα που τα κεφάλαια εξέρχονται των τραπεζών και η φορολόγηση εισέρχεται γιατί οι «δυνατοί» θέλουν το οικονομικό κραχ.

Και ενώ ξανακάνουμε δική μας την οικονομία, να ξανακάνουμε δικά μας τα πάτρια εδάφη και την εργασία που συνολικά έχουν υποθηκευτεί στα πόδια των παγκόσμιων τοκογλύφων. Να αποδιώξουμε τους πολιτικάντηδες που ετοιμάζονται να αποδεχτούν την Σκοπιανή «Μακεδονία του Βαρδάρη» και τους μεγαλοδημοσιογράφους που την διαφημίζουν μέσα από Σκοπιανά δελτία τύπου. Να αποδοκιμάσουμε τους εκφραστές τής διαβόητης εθνοπροδοτικής κόκκινης «ελληνικής» γραμμής των γεωγραφικών προσδιορισμών που τρέφουν τις σκοπιανές διεκδικήσεις για λογαριασμό τού Νεοταξισμού σε βάρος τής Ελεύθερης Μακεδονίας Μας και να θυμίσουμε πως κάθε Εθνική Προδοσία καταλήγει πάντα στο Γουδί της. Και φυσικά να διαγράψουμε τους ηγετίσκους που μειώνουν μισθούς και συντάξεις, που στέλνουν τον Έλληνα Εργάτη να δουλεύει μέχρι τα γηρατειά, που ανοίγουν την κόλαση των αυξανόμενων απολύσεων και το πετσόκομμα επιδομάτων ανεργίας και βασικών μισθών.

Να αποδοκιμάσουμε αμετάκλητα τους πολιτικάντηδες που μας κατακλύζουν με αντιρατσιστικά μηνύματα, νοθευτικά τής Φυλής μας, καλλιεργώντας ενοχικά σύνδρομα πως τάχα ταλαιπωρούμε τους…δυστυχείς μετανάστες και τους πρόσφυγες. Λες και εμείς σπέρνουμε πολέμους και έριδες στις πατρίδες τους. Και την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες από την Αλβανία συρρέουν αυξητικά στην Ελεύθερη Ήπειρο που διεκδικεί η Αλβανία και οι λαθρομετανάστες εκ Τουρκίας συρρέουν ομοίως αυξητικά από την Θράκη Μας. Να πούμε όχι στην ισλαμοποίηση της χώρας με την εισροή χιλιάδων ισλαμιστών λαθρομεταναστών, τα Τζαμιά και την αλλοδαπή ψήφο. Να πούμε όχι στην εισαγομένη εγκληματικότητα.

Να πούμε όχι σ’ αυτούς που επιδιώκουν την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια και γενικά το δημόσιο, ενώ μεθοδεύουν και την κατάργηση του σταυρού της ελληνικής σημαίας. Να πούμε όχι στο διασπαστικό σχέδιο Καλλικράτης που τώρα επεκτείνεται στην Ελληνική Αστυνομία με την απελπιστική μείωση των αστυνομικών τμημάτων προς δόξαν των εγκληματιών.

Να πούμε όχι σ’ αυτούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα όταν ο Στρατός μας κάνει ασκήσεις ανακατάληψης κατοικημένης περιοχής στον Έβρο. Να πούμε όχι σ’ αυτούς που διώχνουν την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου από το πομακοχώρι Μέγα Δέρειο και προσλαμβάνουν χωρίς ΑΣΕΠ μουσουλμάνες νηπιαγωγούς στην Θράκη Μας. Να πούμε όχι σ’ αυτούς που θα ανεχθούν το καλοκαίρι σκοπιανές γιορτές και προπαγάνδες στα εδάφη της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας. Να πούμε όχι σ’ αυτούς που θέλουν αποστρατικοποιημένη την Κύπρο Μας, ενώ βγάζουν από τα σχολικά απολυτήρια των κυπριωτόπουλων το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα και τον τόπο καταγωγής των γονιών λες και θα ξεχάσουμε ότι αυτοί οι τόποι είναι σήμερα κατεχόμενοι.

Να αποδοκιμάσουμε ό,τι μας πληγώνει και να ανυψώσουμε ό,τι μας ταιριάζει. Να πούμε Κάτω το Κράτος τους, Ζήτω το Έθνος Μας. Να μιλήσει ο Πατριωτισμός μας και να απελευθερωθεί ο Ελληνικός Εθνικισμός Μας οδηγούμενος στην εξουσία τής Ελλάδος. Να δώσουμε χώρο στις Ελληνικές Αξίες και πνοή στην Μεγάλη Ελλάδα Μας. Να γίνει ο Έλληνας Εργάτης και Εξουσιαστής της Γης και της Πατρίδος του. Και να χτιστεί μια Ελλάδα Μεγάλη και Τρανή όπου οι λεύτεροι Έλληνες θα είναι κυρίαρχοι και οι Σκλαβωμένες Πατρίδες μας θα λευτερωθούν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: