ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ 22-6-2010 .

Το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί και επιβάλλεται να επικρατήσει είναι αυτό της Ιερής Οργής και της Εθνικής Αγανάκτησης απέναντι σ’ ένα αναξιοπρεπές κράτος που το μόνο που το νοιάζει είναι να θυσιάζει Πατρίδα και λαό στις ορέξεις του κτηνώδους Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Τώρα μάλιστα που μας κατατρέχει η διεθνής σκλαβιά που αποκαλείται ως μνημόνιο συγκεκριμένων ενεργειών που υπαγορεύει η γνωστή μας τρόϊκα, δηλαδή ο εξής ένας, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως άξονας οικονομικός όπισθεν του οποίου κρύβεται η επερχόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση και η συναφής παγκόσμια τοκογλυφική παρέα, τα πράγματα αποκτούν καταναγκαστικό χαρακτήρα που ούτε η ανάπηρη «δημοκρατία» της Καθεστηκυίας Τάξης μπορεί να δικαιολογήσει.

Αλήθεια, ποιος έδωσε το δικαίωμα στους διορισμένους ηγετίσκους και διαχειριστές ξένων συμφερόντων να πετάνε στο περιθώριο της ζωής και την εργασιακή και κοινωνική απαξία ανθρώπους του μόχθου που γεννήθηκαν με ελληνική καρδιά, ελληνικό αίμα και όχι μόνον ελληνική λαλιά, και μάλιστα της κακιάς ώρας σαν τον νυν πρωθυπουργό; Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε μια πολιτική τάξη που διαγκωνίζεται ήδη για το ποιος είναι λιγότερο ή περισσότερο διεφθαρμένος και ποιος είναι λιγότερος ή περισσότερο υπάκουος στα μεγάλα αφεντικά του καιρού μας να ανέχονται τα παιχνίδια της Τουρκίας μέσα στο ποτισμένο με Αίμα Ηρώων ελληνικό έδαφος και να περικυκλώνεται η Πατρίδα μας από τους απόβλητους της μογγολικής στέπας;

Λάβαμε μια έκκληση γεμάτη δικαιολογημένη οργή από μια νηπιαγωγό από την Θράκη που κατάγεται από την Θράκη και η οποία έχει δύο παιδιά με μονογονεϊκή οικογένεια. Η κυρία αυτή έχει πετύχει επανειλημμένα σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Κι όμως το υπουργείο ( αντεθνικής ) παιδείας, όπως καταγγέλλει η νηπιαγωγός, προτιμά να διορίσει μουσουλμάνες νηπιαγωγούς χωρίς ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία. Κι αυτό σε μια περιοχή σαν την Θράκη που δέχεται μεγάλο όγκο της τουρκικής προκλητικότητας και διεκδίκησης μέσω της ενέργειας εκτουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων και πιέσεων σε βάρος των χριστιανών. Πόσο άδικο έχει αυτή η Ελληνίδα όταν θέλει να πάρει τα παιδιά της και να φύγει από την περιοχής; Με την διαφορά ότι το μίσος της έχει να κάνει με ένα κράτος που δεν εκφράζει καθόλου το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες.

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι διεξάγουν αεροναυτική άσκηση που αρχίζει από μια περιοχή δυτικά της Κεφαλονιάς και φτάνει έως την Κρήτη. Η άσκηση θα διεξαχθεί με αληθινά πυρά, ενώ η Τουρκία πήρε την σχετική άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μας παρά το ότι με νόταμ που εξέδωσε δεν αναγνωρίζει τα 10 ναυτικά μίλια του Εθνικού Εναερίου Χώρου μας! Τουρκικά σκάφη βρίσκονται ήδη στα αλβανοκρατούμενα λιμάνια Δυρραχίου και Αυλώνας, ενώ ένα υποβρύχιο βρίσκεται στον ιταλικό ναύσταθμο στον Τάραντα. Και τέλος στην Κρήτη μαθαίνουμε ότι κάποιοι τάχα «Τουρκοκρητικοί» ψάχνονται να διεκδικήσουν που λένε ότι εγκατέλειψαν, αφού σαν γνήσιοι Τούρκοι αντηλλάγησαν με τις συμφωνίες του 1923.

Όσο όμως κι αν έχει ξεπουληθεί από τους πολιτικάντηδες το αίσθημα του Πατριωτισμού και της Ελληνικότητος, εμείς οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές δεν θα πάψουμε να γαλουχούμε τα παιδιά μας με την Πίστη και την Αγάπη στην Ελλάδα που στηρίζεται στα παιδιά της και ξέρει να διεκδικεί. Στην Ελλάδα που συναντούμε στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=hjFuTNZ8R-o&feature=player_embedded.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: