ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ

ΑΘΗΝΑ 27-6-2010 .


Η κυβέρνηση, με την σύμπραξη της Καθεστηκυίας Τάξεως είτε δια της χαλαρής στάσεως είτε δια της συμπλεύσεως, συνεχίζει την βεβήλωση των ιερών αγώνων του Έθνους για την ελευθερία όταν απαξιώνει με πράξεις και συμπεριφορές ό,τι αποκτήθηκε με Αίμα Ηρώων. Η στάση της έχει προκαλέσει την απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και των στρατευμένων παιδιών της με τους πιλότους μας να διαμαρτύρονται για τους πρωθυπουργούς χαριεντισμούς με τον Τούρκο ομόλογό του όταν εκείνοι αποκρούουν την τουρκική επιθετικότητα από αέρος.

Η αντίδραση αφορά την τελευταία επίσκεψη του Παπανδρέου στην κατεχόμενη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια της συνόδου κορυφής των χωρών – μελών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας. Εκεί ο πρωθυπουργός «μας» με την πλέον ρευστή εθνική συνείδηση επανέλαβε την πρόθεση στήριξης της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, ενώ αναμένεται η συζήτηση για το Αιγαίο με διερευνητικές επαφές μεταξύ των δύο υπουργείων εξωτερικών.

Την ίδια δε στιγμή που ο Παπανδρέου συνομιλούσε με τον Ερντογάν, μάλιστα επί μια ώρα συνευρέθηκαν άνευ συμβούλων, η τουρκική αεροπορία όργωνε το Αιγαίο με είκοσι μαχητικά αεροσκάφη, τα περισσότερα που έχει στείλει τον τελευταίο καιρό, προχωρώντας σε επτά παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας. Εύλογα λοιπόν οι πιλότοι μας με ιερή οργή αναρωτιούνται «πως είναι δυνατόν να ασπάζεται και να συνομιλεί με τον Τούρκο ομόλογό του, ενώ εμείς είμαστε μέσα στο κόκπιτ και αναχαιτίζουμε τους εισβολείς», ενώ ρωτούν αν ο Έλληνας Πρωθυπουργός αποποιείται τα ελληνικά εναέρια σύνορα των 10 ναυτικών μιλίων που αμφισβητούν οι Τούρκοι.

Από τον καιρό της επαναστάσεως του 1821 και μετέπειτα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας είναι εκείνες που υψώνουν τείχος ανδρείας και σηκώνουν το ξίφος της ελληνικής διεκδικήσεως, αποδιώχνοντας τους εχθρούς του Ελληνικού Γένους είτε από την Ελεύθερη είτε από την Σκλαβωμένη Ελλάδα. Τα στρατευμένα παιδιά μας είναι εκείνα που χτίζανε Ελλάδα και θα την επεκτείνουν ξανά στο τελευταίο σκλαβωμένο έδαφός μας όταν ορίσει η ώρα η καλή. Οι δε πολιτικάντηδες ανέκαθεν είτε κρυβόντουσαν πίσω από την πολυτέλεια των γραφείων τους ως γνήσιοι άκαπνοι είτε κυνηγούσανε, φυλακίζανε ή περιορίζανε εκτός δράσης τους στρατιωτικούς μας.

Φτάσαμε σήμερα στο σημείο να δούμε τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να μετατοπίζονται στο Ιόνιο και να ασκούνται πλησίον της Κεφαλονιάς με πλοία προερχόμενα από τουρκικό ναύσταθμο στην Αλβανία, ένα υπερσύγχρονο υποβρύχιο να συμπλέει από τον Τάραντα και κάποια άλλα τουρκικά σκάφη να ασκούνται δυτικά της Κρήτης. Αυτή η περικύκλωση της Ελλάδος ωστόσο δεν έρχεται τυχαία και αποσπασματικά.

Έρχεται την ώρα που η Τουρκία παραχωρεί ύπουλα την τουρκική υπηκοότητα στους Ιεράρχες που ανήκουν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο με την παράνομη δικαιολογία ότι ο Πατριάρχης πρέπει να είναι Τούρκος υπήκοος, ενώ η Τουρκία προσβλέπει στην αρπαγή της Κρήτης. Μια αρπαγή που στηρίζεται σε νεοταξικά σενάρια για την απόσχιση της Κρήτης με δημοψήφισμα το 2012 που προπαγανδίζεται στο νησί από ορισμένα πολιτικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Καθεστηκυίας Τάξεως όλων των τάσεων. Και ξαφνικά, τάχα όλως τυχαία, εμφανίζονται κάποιοι δήθεν «τουρκοκρητικοί», μουσουλμάνοι απόγονοι Τούρκων που αποχώρησαν από την Κρήτη μετά την απελευθέρωσή της, να αναζητούν τις υποτιθέμενες περιουσίες των προγόνων τους μέσα από αρχεία της τότε οθωμανικής αρχής και του ελληνικού κράτους με τρόπο μελετημένο.

Αντίδραση καμία από το ραγιάδικο κράτος «μας» που νοιάζεται για τις συμφωνίες με την Άγκυρα και το ΔΝΤ που οδηγούν στην συγκυριαρχία στο Αιγαίο και την πώληση της Εθνικής Γης.

Αλλά η ίδια στάση τηρείται και στο ζήτημα της Μακεδονίας Μας. Μέσα στο καλοκαίρι λοιπόν και πάλι, όπως έχει επιχειρηθεί και παλαιότερα, σκοπιανές τηλεοπτικές κάμερες και το Ουράνιο Τόξο ετοιμάζονται να προβάλλουν τις γιορτές της ψευτομακεδονικής μειονότητας και τις αναφορές στην ψευτοεπανάσταση του Ίλλιντεν, όταν οι κομιτατζήδες επιχείρησαν να οδηγήσουν σκλάβα την Ελεύθερη Μακεδονία Μας στο άρμα της Βουλγαρίας.

Μάλιστα στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων βρίσκουμε την Καστοριά και την Φλώρινα με τα σλαβικά ονόματα Κοστούρ και Λερίν, όπως και άλλες περιοχές μας. Εκδηλώσεις που οι Έλληνες Εθνικιστές δεν αναγνωρίζουμε και δεν επιτρέπουμε. Και φυσικά δεν ανεχόμαστε την συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας οπαδών του Ηρακλή για τον υποβιβασμό της ομάδας τους εγκάθετων ανθελλήνων με σκοπιανές σημαίες. Πολλές «συμπτώσεις» όμως συνθέτουν επικίνδυνα σχέδια.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός θα δώσει τις οφειλόμενες απαντήσεις. Απαντήσεις απέναντι σ’ αυτούς που κραυγάζουν για την ανύπαρκτη «δημοκρατία» τους ότι επιδίωξή μας είναι ένα καθεστώς μιας γνήσιας Εθνικής Λαοκρατίας όπου οι πολίτες θα εμπνέονται από το βίο και το παράδειγμα στιβαρών και γενναίων ηγητόρων με γνώμονα τους νόμους του Έθνους και της Φυλής για την στήριξη της Πατρίδος που χτίζει ο Στρατός μας κι όχι για το γκρέμισμά της από τους πολιτικάντηδες.

Να πούμε ακόμη στους διάφορους συστημικούς ότι μας αρέσει πολύ που είμαστε Εθνικοκοινωνιστές και Φυλετιστές, γιατί προβάδισμα για εμάς έχει ο Ακατάλυτος Δεσμός του Αίματος και η Ελλάδα που είναι Κοινωνία των Ελλήνων και μόνον. Γι’ αυτό δεν επιτρέπουμε σκοπιανά πανηγυράκια ούτε ξεπούλημα της Ελλάδος. Επιτρέπουμε μόνον το μεγάλωμα της Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: