ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 28-6-2010 .

Κάποιοι πονηροί εν μέσω εθνικής και οικονομικής υποταγής μας λένε να κάνουμε την κρίση ευκαιρία. Με την διαφορά όμως ότι στον καιρό του ανισσόροπου, ενδοτικού και αντεθνικού πολιτικαντισμού οφείλουμε να ανταποκριθούμε στο διακύβευμα της εποχής και να διαγράψουμε τον διεθνισμό τής Καθεστηκυίας Τάξεως συσπειρωμένοι γύρω από το Εθνικό Κράτος ούτως ώστε να επιτύχουμε την κρίση και το οριστικό ξεθεμελίωμα του ανθελληνικού πολιτικάντικου συρφετού.

Ο εχθρός μας είναι ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός και χειρότερος αυτού είναι οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες που ρημάζουν το Έθνος μας για να το μετατρέψουν σε μια πολυεθνική και πολυπολιτισμική άμορφη μάζα.

Η πολιτική της επιβολής του διεθνιστικού κράτους διέρχεται από την διάρρηξη της εθνοφυλετικής συνοχής, της κοινωνικής ασφάλειας και της πολιτισμικής μας παράδοσης και αποσκοπεί στην τεχνητή παράδοση του κράτους στα αφεντικά του οικονομικού μηχανισμού των παγκόσμιων τοκογλύφων τύπου ΔΝΤ που μας φέρανε τάχα ως σωτήρα. Μεθοδεύεται ουσιαστικά η παράδοση του κράτους στα δίχτυα της παγκόσμιας διακυβέρνησης που με τόσο στόμφο και επιτακτικό τόνο ζητά και ο δικός «μας» ηγετίσκος, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας μαθαίνουμε επιπλέον ότι γίνεται διορισμός μουσουλμάνων νηπιαγωγών δίχως το ΑΣΕΠ την ίδια στιγμή που μια νέα γυναίκα με μονογονεϊκή οικογένεια και δύο μικρά παιδιά δεν επιλέγεται μολονότι έχει επιτύχει αλλεπάλληλες φορές σε διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ. Προφανώς επειδή δεν έχει εξαρτήσεις από το Τουρκικό Προξενείο.

Αλήθεια, τα πιστά κομματικά όργανα της άρχουσας τάξης που λέγονται συνδικαλιστές, οι δούρειοι ίπποι στις τάξεις των εργαζομένων, δεν γνώριζαν τις αντεργατικές και αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που πρόκειται να προωθηθούν ελέω ΔΝΤ από τους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης και πολιτικά αφεντικά τους; Τι συζητάνε άραγε στις συνεδριάσεις των αρμοδίων οργάνων που καλούν τα κόμματά τους, πλην της στρατηγικής αντιμετώπισης και της δήθεν αντίστασης υπέρ του αφελούς κυρίαρχου λαού; Δεν γνώριζαν για τις μειώσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας; Δεν γνώριζαν για τις κρυφές ρυθμίσεις για τις μειώσεις της κρατικής δαπάνης για τις συντάξεις έως το 2060 και για το πάγωμα όλων των νέων αιτήσεως συνταξιοδότησης που κάποιοι ξέχασαν να ερμηνεύσουν(!) από το αγγλικό κείμενο του ΔΝΤ στο ελληνικό;

Μήπως τάχα ενδιαφέρει τα υπερασπιστικά, τα προπαγανδιστικά και τα πολιτικάντικα παπαγαλάκια τι συμβαίνει με το παραεμπόριο, την κατάληψη της ελληνικής γειτονιάς από τους λαθρομετανάστες και την είσοδο ακόμη περισσότερο καινούριων; Αλλά βέβαια. Σ’ αυτούς παραχωρούνται ιθαγένειες, δικαίωμα ψήφου, άδειες πολυεθνικών παζαριών και άλλων τινών παράδοξων. Κάποιοι μάλιστα επαγγελματίες αντιρατσιστές καταγγέλλουν ακόμη και το σχέδιο «Ασφαλής Αθήνα» του υπάκουου και δικού τους υπουργού προστασίας του πολίτη ενώ «ανακάλυψαν» και πογκρόμ ενάντια σε αλλοδαπούς μικροπωλητές στην πλατεία Αγίου Νικολάου στα Πατήσια.

Ποιοι είναι σύμφωνα με τους αντιρατσιστές οι κύριοι υπεύθυνοι; Μα φυσικά οι «κακοί» Εθνικιστές, οι γνωστοί μπαμπούλες. Αλλά όταν οι κάτοικοι της περιοχής διαδήλωσαν απαιτώντας την διατήρηση της ελληνικότητος για την περιοχή και τις εργασίες τους είδαν απέναντι τα ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικές και δημοτικές αρχές για την φύλαξη της τάξης είδαν ευθύνες στους Έλληνες φυσικά κι ας έχουν πρόβλημα ακόμα και να προσεγγίσουν σπίτια και αυτοκίνητα όταν γίνεται η αλλοδαπή εμποροπανήγυρη.

Τι και αν το ευρωβαρόμετρο επαληθεύει την κάκιστη οικονομική κατάσταση του λαού μας. Ενδεικτικά το 43,9% των ερωτηθέντων συμπατριωτών μας δηλώνει ότι αγωνίζεται να πληρώσει τους λογαριασμούς του νοικοκυριού, με το 93,7% να βλέπει την φτώχια να έχει αυξηθεί σημαντικά στη χώρα μας μέσα στο 2010. Επιπλέον το 69,3 % των Ελλήνων πιστεύει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα υπάρξει χειροτέρευση της οικονομικής του κατάστασης. Το 28,8% δηλώνει ότι υπήρξε στιγμή που δεν μπορούσε να πληρώσει τους πάγιους λογαριασμούς και το 30,2% εκφράζει τον φόβο ότι μπορεί να βρεθεί σε θέση να μην μπορεί να πληρώσει έγκαιρα το ενοίκιο του σπιτιού ή κάποιο δάνειο.

Την ίδια στιγμή η λαθρομετανάστευση καλπάζει και μάλιστα με διόδους από τα σημεία της χώρας που κινδυνεύουν από τις προκλήσεις των γειτόνων μας. Στον Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Διδυμοτείχου μέσα σε μια μέρα οι άντρες της αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν 114 λαθρομετανάστες. Στο Αγαθονήσι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ούτε από την Frontex ούτε από τις τοπικές αρχές αποβιβάστηκαν και εντοπίστηκαν εκ των υστέρων 56 λαθρομετανάστες.

Και όλα αυτά σ’ ένα κράτος που για οικονομικούς τάχα λόγους περιορίζει τις θέσεις που προβλέπονται για υπαλλήλους της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και προκαλεί ασφυξία στις διπλωματικές μας αποστολές, που υποθάλπει και κρατεί κρυφή την ίδρυση ελληνοτουρκικής τράπεζας του Αιγαίου, που διενεργεί κρυφά άσκηση ανακατάληψης σιδηροδρομικής αμαξοστοιχίας σε περιοχή των Αθηνών, που δεν μπορεί να προστατεύσει την ζωή του προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται επ’ ουδενί λόγο να δεχτούμε την παράδοση της διαχείρισης τού κράτους στα χέρια της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας και διακυβέρνησης. Πιστεύουμε ότι η δουλική Καθεστηκυία Τάξη πρέπει να ανατραπεί από μια Εθνική Λαϊκή Διακυβέρνηση για την εγκαθίδρυση ενός Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους. Πολύ απλά για την εγκαθίδρυση ενός Κράτους των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: